09-22-2005, 03:12 PM
-lilith- napisał(a):Dance Of Death napisał(a):-lilith- napisał(a):Dance Of Death napisał(a):Po pierwsze to Evanescence - za sam żywot i popularnośc za nic... a po drugie to Wytnij Temptation - za The Silent Force ten album mi bardzo przypomina Evanescence.
Albo mi się zadaje, albo w innym temacie napisałeś, że Within Temptation to jeden z Twoich ulubionych zespołów :>
EDIT
Cytat:Nightwish - pierwsze zetknięcie z Gotykiem i pierwsza moja miłośc heh drugie było Within
Temptation
MamWięc albo masz rozdwojenie jaźni, albo ja Cie źle zrozumiałam...
wszystko jet okale... płyta Enter i Mother Earth bardzo mocno wpływa na moją ocene
a Silent Force jest nie brana pod uwage jesli chodzi o uwielbienie wg tej kapeli
Dobra, już rozumiem. Starsze płyty uwielbiasz i za nie ten zespół jest jednym z Twoich ulubionych, a najnowszej nie cierpisz i przez nią uważasz, że zespół jest żenujący. Tylko pamiętaj, że jeśli piszesz "Wytnij Temptation" to większość osób zrozumie, że piszesz ogólnie o zespole, a nie o jednej płycie. Moze zmień sobie nazwę płyty, zamaist nazwy zespołu??Bo moim zdaniem to trochę dziwnie tak, szanować zespół, a jednoczesnie uważać go za żenujący.
Dobra, nieważne,koniec, ja już się nie czepiam
jesli chodzi o "Wytnij" to poprostu taki juz jestem

We Are Defenders Of The Faith...