09-18-2005, 09:49 AM
Dawno w tym temacie niczego nie pisałem, więc może podzielę się opiniami na temat dwóch płyt, których od jakiegoś czasu słucham dość często. Chodzi mi o "Cztery" i "Niecud". Takiej muzyki powinno być zdecydowanie więcej
. Ostatnio manię mam na punkcie zbyt krótkiego, bo trwającego 1:40 utworu "Policjantki w Bukareszcie głaszczą cudzoziemca". Poza tym wreszcie poznałem "Czarną Inez" i już rozumiem czym wielu tak się zachwyca.
Słuchając obu tych wymienionych przeze mnie płyt (kiedy zakładełem temat znałem jedynie dwie najnowsze) jeszcze mocniej utwierdziłem się w przekonaniu, że Raz Dwa Trzy tworzy coś bardzo charakterystycznego, ma swój własny styl, który niby nie zmienia się na kolejnych płytach, a zawsze brzmi dla mnie świeżo. I tak również tutaj świetne są teksty, co obecnie bardzo rzadkie - mają sens ; ).
Po raz kolejny chcę Wam więc polecić muzykę tego zespołu

Słuchając obu tych wymienionych przeze mnie płyt (kiedy zakładełem temat znałem jedynie dwie najnowsze) jeszcze mocniej utwierdziłem się w przekonaniu, że Raz Dwa Trzy tworzy coś bardzo charakterystycznego, ma swój własny styl, który niby nie zmienia się na kolejnych płytach, a zawsze brzmi dla mnie świeżo. I tak również tutaj świetne są teksty, co obecnie bardzo rzadkie - mają sens ; ).
Po raz kolejny chcę Wam więc polecić muzykę tego zespołu