09-04-2005, 02:49 PM
gRuchot napisał(a):mnie najbardziej odpycha brak przesłania, jak w wymienionych zespolach - "sratatata jestem upadlym aniolem lalalala nikt mnie nie lubi, zaraz sie potne lalalala" - czyli grania dla typowych siusiałek którym marzą się łowy na dłogowłosych, a nie chcą słuchać niczego zobowiązującego i tym bardziej sejtenistycznego... BLEH :!: (wiem bo na niejednym "mHrocznym" blogu zawitałem)Też bardzo lubię wpadać na takie blogi, polewki są wtedy niezłe. No i oczywiście te adresy mroczna dziewczyna, gothic girl, zagubiona na świecie, niekochana, dark coś tam, albo inne bzdury i obowiązkowo czarno-szare tło z cmentarzem albo jakąś katedrą w tle. Czasami nawet coś piszę w księgach gości i taka później pisze, że moje posty to tylko przykład, że nikt jej nie rozumie,
ale ostatnio coś mi się to znudziło (pomyślmy dlaczego

I jeszcze jedno: kolejny klip Xandrii, już nie taki śmieszny, ja raczej niż wybuchami śmiechu reaguję na niego snem, ale co tam, podaję... Ten klip to jest natomiast kopia teledysku WT do "Memories" (bardzo popularnego pare miesiecy temu (popularnego w Vivie+)).
PS. Niestety tutaj ruda dziewoja nie macha rękoma

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EDIT: Wielkie sorry, zapomniałem podać linka

http://www.drakkar.de/xandria_eversleeping/