08-24-2004, 12:14 PM
Dżemik napisał(a):Co do wymiany zdan Moockera z Marianem.. Moocker prawde glosi a Marian pierd*li glupoty ze az zeby bola..niemów prosze ze ja głupoty gadam !! ja wyrażam swoje zdanie na ten temat i przynajmniej tak uważam jak pisze a ze ty masz inne poglądy z moocker-em to jusz niemoja wina i sprawa ze tak powiem..
odnośnie "połączenia Samoobrony i LPR" to niestety stety nam to niegrozi gdyż jedni to są katolicy a dródzy .... niezabrdzo heheh

Rydzyka jak wszyscy tutaj bardzo nielubie jakbym go lub jego autko spotkam to bym conajmniej szybe wybił w nim no nad podpaleniem to musiałbym przemyśleć ...
i co do tego co bym wybrał .... co ktoś tam pisał to oczywiscie prace bo po roku kasa sie skończy a czy znajde prace nową to nikt niewie... nio i do emerytury sie też liczy ile robie przecież jak mniej pracuje - mam mało lat to emeryturka marna a tak to mógłbym całe życie na poziomie żyć...
a z LPR to doś lubie nawet Bogdana Pęka dobrze chłop gada i ten drógi chyba on jest z LPR kiedy to jak sprzedawano polską bodajze energie - prywatyzacja to ten gość <niepamietam nazwiska i imienia> on w sejmie sie zabarykadował i sobie tak fajnie 3 razy chyba podskoczył gościu zaimponował mi tym i lubie go od tego czasu ktoś go zna ?? tzn czy wie ktoś moze jak sie nazywa bo zapomniałem ??

dziś, 14/09/2012 po blisko 8 latach, dzięki google, znowu jestem z wami