08-22-2004, 03:00 PM
Dżemik napisał(a):Coz.. Jaki kraj tacy politycy.. Skoro 1/3 narodu oddaloby glos na pana Endrju L. to coz sie dziwic ze sejm przypomina zoo.. Polityka sie nie interesuje specjalnie.. Ale moim ulubionym czlekiem na Wiejskiej jest Rokita.. (Krakow rzadzi! =P)
ojjj odczep sie od Leppera !! to w brew pozorów dobry gość zależy tylko co on chce ... czy chce zdobyć władze i gnić na krześle czy chce tak jak ma w programie wyborczym przeprowadzić te reformy niektóre pomysły mi sie jego podobają chce zeby jednostka byłą na górze było wszystko państwowe wszyscy zarabiali podobnie i zyli na dobrym godnym poziomie to mi sie podoba a rokita to przecież jeden z najwiekszych obrońców KAPITALISTÓW !! nierozumiem jak mozna być za kapitalistycznym światem które samo w sobie jest wyzyskiwaniem biednych ... w kapitalizm chyba przecież oznacza ze ktoś jest ponad człowiekiem jest szef który ma kase i pomysł i kupa "niewolników" która charuje ze wszystkich sił na wielmożnego pana ....
a co do urn to oczywiście z góry zachecam wszystkim zeby sli do wyborów i oddawali głosy nie na "znajomych" którzy mogą nam coś póżniej załatwić jakąś ciepłą posadke lecz na ludzi którzy chcą coś zmienić ... zapewne wszyscy kandydaci chcą zmienić ale czeba głosować na tych których zmiana będzie niosła kożyści dla ogółu...

dziś, 14/09/2012 po blisko 8 latach, dzięki google, znowu jestem z wami