05-07-2005, 09:31 AM
W moim przypadku od grunge wszytsko sie zaczelo tzn pierwsze zetkniecie sie z mocniejsza nutka.
Nirvana- to glownie od tej kapeli zaczelam sluchac takiej muzyki, Come as you are, Smells... Lithium i mnostwo innych, raczej wszytskie kawalki podobaja mi sie do tej pory i jakos zaden sie nie znudzil, i wlsnie przez Nirvane zaczelam szukac innych kapel grajacych podobna muzyke trafilam na AIC, Pearl Jam, Soundgarden itp. MASAKRA!! wedlug mnie genialna muzyka, fajowy klimat.
AIC i wokal Layne'a jeju... nie mam słów... poprostu miodzio (jest moim ulubionym wokalista), teksty piesni czasami dolujace ale z klimatem... Love hate love, Rotten apple, Men in the box, Down in a hole, Heaven beside you, Would i mnostwo innych
.Uwielbiam ta kapeloze!! Tylko szkoda ze Layne nigdy wiecej nie zaspiewa
. Co do reszty Pearl Jam ok, Edi tez ma głosik niczego sobie, muzyka nawet nawet, choc nie przepadam az tak bardzo. Soundgarden jak najbardziej pozytywna muzyka, grupa, (wg mnie
) w pewnych momentach podchodzili pod metal. Swietny wokal Cornella. Plytka Down On The Upside wg mnie najlepsza.
Grunge lubie i slucham sporo... pozytywny klimat
nurt
...
dziekuje
Nirvana- to glownie od tej kapeli zaczelam sluchac takiej muzyki, Come as you are, Smells... Lithium i mnostwo innych, raczej wszytskie kawalki podobaja mi sie do tej pory i jakos zaden sie nie znudzil, i wlsnie przez Nirvane zaczelam szukac innych kapel grajacych podobna muzyke trafilam na AIC, Pearl Jam, Soundgarden itp. MASAKRA!! wedlug mnie genialna muzyka, fajowy klimat.
AIC i wokal Layne'a jeju... nie mam słów... poprostu miodzio (jest moim ulubionym wokalista), teksty piesni czasami dolujace ale z klimatem... Love hate love, Rotten apple, Men in the box, Down in a hole, Heaven beside you, Would i mnostwo innych

Grunge lubie i slucham sporo... pozytywny klimat

dziekuje

Lost inside my sick head
I live for you but I'm not alive
Take my hand before I kill
I still love you but, I still burn...
I live for you but I'm not alive
Take my hand before I kill
I still love you but, I still burn...