03-23-2005, 06:10 PM
Hmmm widze, że wielu ludzi ma takie samo podejscie do gitar firmy Sky Way. Mianowicie- to jest gówno przez wielkie G. Mój qumpel kupil takowego Sky Way'a wersje SH8. Gralem na nim i chowajcie się narody. Jak narazie gorszej gitary w rękach nie miałem. Jest ona źle pomalowana, progi są źle zeszlifowane, a jeżli chodzi o przetworniki to nie będę się wyopwiadał. Brzmiały gorzej niż źle. Zastanawiam się tylko, czemu Sky Way chciał sobie aż tak zaszkodzić. Przeciez wypuszczenie tych gitar to było samobójstwo. A tak przy okazji- podpisuje się pod Bossem metal zone 
Arion: edytuj posty.

aXe Rose napisał(a):...więc po co dokładać sobie jeszcze kupno PORZĄDNEGO wiosła?Ludzie którzy kupuja Tą gitarą są:początkujący, nie mają zielonego pojęcia o wadach tej gitary, ignoruja dobre rady na temet takowej gitary.Aczesto jest po prostu tak, że nie maja pieniedzy na coś droższego i wmawiają Sobie, że jak sie nauczą grać to kupią coś lepszego. A jak przychodzi co do czego, przeciętny człowiek po kupnie Sky Way'a stwierdza, że nie jest w stanie się nauczyc grać na tym i odkłada gitarę w kąt. To są pieniądze spalone na stosie...
Arion: edytuj posty.
Czas...który brutalnie pogrążyłem, w mrocznych odmętach świadomości...