07-17-2004, 03:59 PM
Słava !
Jak to czytam zastanawiam sie gdzie w ogole jestem... widac kinderow nie brakuje nigdzie ;/ spoko ze mieszacie tak ladnie gatunki "Vader, Hate, Behemoth, Cradle of Filth... i Therion." to nie jedyny przyklad a pozniej widze dzieci mroku z naszywkami na swoch mrocznych kostach w stylu iron majdan a obok dissection bo im sie nazwa albo logo podoba (bo jest takie mroczne takie true) jak na grimm metala przystalo ;/ nie ma juz co na was wrzucac bo pewnie tego nie zrozumiecie sluchacie komercyjnych kredek i jeszcze sie spieracie w niektorych tematach o to czy sa pozerskie czy nie ale ja wam powiem 99% z was pozerami nawet nie jest... takich jak wy to sie sklasyfikowac nie da...
zeby nie bylo ze sie czepiam to napisze co lubie:
Borknagar,Dub Buk,Kalmah,Nokturnal Mortum,
Shining,Tvangeste,Ensiferum,Asgaard,Carcass,
Nile,Engorged,Dead Infection,Falkenbach,Grave
Kataklysm,Napalm Death,Khold,Moonsorrow,Windir...
to by bylo tak z grubsza tego co lubie sobie posluchac..
Hail... dzieci mroku
Jak to czytam zastanawiam sie gdzie w ogole jestem... widac kinderow nie brakuje nigdzie ;/ spoko ze mieszacie tak ladnie gatunki "Vader, Hate, Behemoth, Cradle of Filth... i Therion." to nie jedyny przyklad a pozniej widze dzieci mroku z naszywkami na swoch mrocznych kostach w stylu iron majdan a obok dissection bo im sie nazwa albo logo podoba (bo jest takie mroczne takie true) jak na grimm metala przystalo ;/ nie ma juz co na was wrzucac bo pewnie tego nie zrozumiecie sluchacie komercyjnych kredek i jeszcze sie spieracie w niektorych tematach o to czy sa pozerskie czy nie ale ja wam powiem 99% z was pozerami nawet nie jest... takich jak wy to sie sklasyfikowac nie da...
zeby nie bylo ze sie czepiam to napisze co lubie:
Borknagar,Dub Buk,Kalmah,Nokturnal Mortum,
Shining,Tvangeste,Ensiferum,Asgaard,Carcass,
Nile,Engorged,Dead Infection,Falkenbach,Grave
Kataklysm,Napalm Death,Khold,Moonsorrow,Windir...
to by bylo tak z grubsza tego co lubie sobie posluchac..
Hail... dzieci mroku
No fear of dying or a thought of surrender...