01-26-2005, 11:26 PM
Taaa...Nabijajcie się z dziewczyny,tak najłatwiej
Wiem,że otoczenie ma wielki wpływ na naszą samoocenę,ale robienie z siebie tego,za co Cię uważają na pewno nie polepszy sytuacji...Na pewno tak najłatwiej,może pomóc,ale na chwilę.A później będzie jeszcze gorzej,dodatkowo Ty na pewno nie zyskasz nic dla siebie...
Przyjaciele?Jeśli Cię opuszczają,kiedy ich potrzebujesz,to nie są godni miana Twoich przyjaciół :!: A prawdziwi?Trudno ich znaleźć,ale ich wartość jest ogromna,a pomoc nieoceniona
Co do osoby,która Cię doceni i stanie się podporą,to chyba najlepiej może to zrobić Twoja druga połowa.Musi się pojawić w Twoim życiu ktoś taki,prędzej czy później,zobaczysz
Ale nie szukaj na siłę,bo możesz się zawieść,jeśli temu komuś nie będzie chodzić o głębokie uczucie,to może zranić...Niemniej czekać warto
Na pewno trudno znaleźć siły na czas,kiedy nie masz żadnego wsparcia ze strony innych,ale to najlepsze choć nie najłatwiejsze,co możesz zrobić.Takie jest moje zdanie,ale decyzja należy do Ciebie

Przyjaciele?Jeśli Cię opuszczają,kiedy ich potrzebujesz,to nie są godni miana Twoich przyjaciół :!: A prawdziwi?Trudno ich znaleźć,ale ich wartość jest ogromna,a pomoc nieoceniona

Na pewno trudno znaleźć siły na czas,kiedy nie masz żadnego wsparcia ze strony innych,ale to najlepsze choć nie najłatwiejsze,co możesz zrobić.Takie jest moje zdanie,ale decyzja należy do Ciebie

I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone