01-21-2005, 08:37 PM
ReTuRn napisał(a):MAja lewicowe poxejscie do gospodarki. LPR chce wysokich podatkow, AWS inwestowala w 'biednych i pokrzywdzonych' ciezkie pieniadze z kieszeni podatnika i byla rychem zwiazkowym...Ja tego bólu nie odczuwam, nigdy poglądy UPR-u do mnie nie przemawiały.
Gott sei Dank chociaz w temacie obyczajowym sa prawicowi nie dla aborcji, eutanazji i innych szkodliwych bzdur 'postepowego spoleczenstwa')
Ogolnie w Polsce jest glupia regula:
Najpierw rzadzi pseudoprawica i pieprzy wszystko totalnie. Ludzie sie wkurzaja, wynieraja lewice. Ta kradnie ile wlezie i to, co nie spieprzone, lub zrobione w miare dobrze rozpierdla do konca.
NAjwiekszy bol- jedyna prawdziwie 100% Prawicowa (Liberalno-konswerwatywna, rzadni faszysci) partia- UPR oscyluje przy 2% poparcia...
I w tym jest szkopul...
Widziałem gdzieś niedawno sondaż opinii publicznej i z niego wynikało, że wielu Polaków ma poglądy lewicowe. Tyle, że teraz są oni mocno zawiedzeni (czy to dobre określenie? chyba nie, zbyt słabe) rządami lewicy.
Ja nie mam zaufania do prawicy, a naprawdę chciałbym, żeby pozytywnie mnie zaskoczyli. Jak na razie mnie nie przekonują, a przypominając sobie działalność pana Z. Ziobro w komisji śledczej i po niej, czuję tylko złość.