01-10-2005, 09:20 PM
Rudy_Dzik napisał(a):Judas Priest są po prostu nie aż tak popularni jak Ironi i ich muzyka aktualnie jest, moim zdaniem, mniej komercyjna, ponieważ nie są tak znani. Faktycznie, teraz chłopaki z Iron Maiden widać że grają baedzo komercyjnie, dla kasy, a nie jak to powinno być ku uciesze fanów i dla własnej satysfkacji, że zrobiło się kawał pożądnej muzy. To aktualnie różni te dwie kapele. Bardzo lubie Judas Priest, ale Iron byli wielcy i niezależnie od jak będą grać będą moimi idolami.
AMEN
jak dla mnie to maiden zawsze grało trochę komercyjnie, od poczatku, kiedy sie kapneli, ze na stylu "maidenowskim" mozna zbic kase... coz, nie ubija sie kury znoszacej zlote jaja.
a co do judas... jak dla mnie to sa mistrzowie nad mistrzami, którzy wydali conajmniej 4 niezwykle znaczace płyty w historii muzyki metalowej (British Steel, Screaming, Ram it Down i oczywiscie Painkiller), no i w moim odczuciu sa lepsi niz chlopaki z maiden...
zarówno technicznie (giatry, wokal i pałker), jak i jesli chodzi o kompozycje...
sa nie do pobicia jak dla mnie
SO FUCKIN` WHAT?? THE PRIEST IS BACK!!!!