11-13-2005, 11:38 AM
Otter napisał(a):Fakt, my bad, co innego mysle, co innego piszeBeowulf napisał(a):Albo kupic osobna przystawke [polecam odrazu jakis wiekszy efekt - za 200zl juz znajdziesz jakiegos prostego ZOOMa z kilkma funkcjami - no chyba ze procesor dzwieku z pedalem wah-wah za 1500zl Very HappyOj widze że kolega ma problemy z nazewnictwem :?
Co do MULTIEFEKTU nie był bym taki pewien, pozatym to jest tzw pedał ekspresji i pod niego podstawiasz różne funkcje![]()
Przystawka to jest przetwornik montowany w gitarze, to o czym ty mówisz to jest kostka efektu. i nie polecam wchodzić w tanie kostki, lepiej uzbierać sobie na Bossa a z multiefektami ostrożnie.

A jak na poczatek, to nikomu nie potrzeba jakiegos wypasionego efektu. Ja jade na Digitechu, prosty, troche efektow ma, pedal tez, i jakos nie narzekam. Zreszta, teraz robia nawet wzmacniacze z multiefektami [Zoom sie teraz za to zabral] w sumie za nie straszna kase - cos kolo 700zl chyba...
Cytat:Skyway za 600 zł. Teraz mam troche lepszy sprzęt bo niestety na szicie sie nie da graćSH5?? Czy jakis inny?? Ja mam SH5 i nie narzekam. Cudo to to nie jest, ale grac sie da, przystawka tez nie najgorzsza [wiem, wiem - nie najlepsza