12-19-2004, 10:18 AM
Heh, przewodnie hasło średniowiecza, ale cóż, wszyscy kiedyś umrzemy; śmierć jest chyba jedyną pewną rzeczą w naszym życiu. Dlatego żyjmy tak, żeby w chwili agonii nie dojść do wniosku, że zmarnowaliśmy życie, przepadło tyle niewykorzystanych szans, nie zrobiliśmy nic prócz umartwiania się nad sobą.
LCY <- KAŻDY ma talent, trzeba go tylko w sobie odkryć, a żeby tak się stało należy próbować różnych dziedzin czy to sportu czy sztuki... Po prostu żyć, nie tylko oddychać, odżywiać się, i spełniać inne potrzeby fizyczne - dla mnie to wegetacja, lecz poznawać świat, ludzi, sztukę, kulturę, naturę... Wszystko co nas otacza. Wtedy lepiej zrozumiemy świat i samych siebie. Odkryjemy własne "ja".
LCY <- KAŻDY ma talent, trzeba go tylko w sobie odkryć, a żeby tak się stało należy próbować różnych dziedzin czy to sportu czy sztuki... Po prostu żyć, nie tylko oddychać, odżywiać się, i spełniać inne potrzeby fizyczne - dla mnie to wegetacja, lecz poznawać świat, ludzi, sztukę, kulturę, naturę... Wszystko co nas otacza. Wtedy lepiej zrozumiemy świat i samych siebie. Odkryjemy własne "ja".
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters