11-13-2005, 09:52 PM
MayheM-za gówno jakie odpierdala(jednak poszanowanie dla starego,traktuje Go jako osobny zespół...SLAVA OLD MAYHEM!!!!)
Burzum-Za dużo chujowsze albumy niż te stare
Darkthrone-Za to że Fenriz jest listonoszem i didżejem a Necro bawi dzici w przedszkolu(widziałem fotke)
Behemoth-Po rozmowie z Nergalem uznałem że to totalny dupek...Jakbyś to nergal fiucie czytał to pamiętaj jesteś fiutem bo masz 28 lat a nie jak kiedys 18...może pamiętasz do czego się to odnosi
Graveland-za to coś nowego co brzmi jak pierdzenie.
(no mercy in moja dupa)
Satyricon-za nowe granie
Emperor-za nowe płyty
Vader-Za odpierdalanie gówna takiego że hej!(mógł się rozpaść,przynajmniej by fani nie mieli takiego chujowego zdania o nim.)
Gorgoroth-za tego dupka Gluta...wiadomo o kogo chodzi...szkoda gadać,spierdolił cały zespól.
Reszty mi się pisać nie chce.
Burzum-Za dużo chujowsze albumy niż te stare
Darkthrone-Za to że Fenriz jest listonoszem i didżejem a Necro bawi dzici w przedszkolu(widziałem fotke)
Behemoth-Po rozmowie z Nergalem uznałem że to totalny dupek...Jakbyś to nergal fiucie czytał to pamiętaj jesteś fiutem bo masz 28 lat a nie jak kiedys 18...może pamiętasz do czego się to odnosi

Graveland-za to coś nowego co brzmi jak pierdzenie.
(no mercy in moja dupa)

Satyricon-za nowe granie
Emperor-za nowe płyty
Vader-Za odpierdalanie gówna takiego że hej!(mógł się rozpaść,przynajmniej by fani nie mieli takiego chujowego zdania o nim.)
Gorgoroth-za tego dupka Gluta...wiadomo o kogo chodzi...szkoda gadać,spierdolił cały zespól.
Reszty mi się pisać nie chce.
Pamiętam, ze to tu umarłem
Podązając za lodowatym księżycem
Podązając za lodowatym księżycem