• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

UPRZEDZENIA NARODOWOŚCIOWE

Cytat:Ojej jakis ty agresywny, mam sie bac ?
Chcialbym zrozumiec twoj tok myslenia ale nie jestem w stanie.Napisales ten temat poniewaz:
-przeczytales wywod jakiegos wywrotowca w necie i nagle cie olsnilo, w przeciagu 5 minut stales sie obronca moralnosci i wielkim przeciwnikiem emigrantow z zagranicy
-chcesz pokazac jaki to z ciebie zajebisty buntownik, hehe, buntowac to ty sie mozesz co najwyzej swojej starej jak ci kaze isc do kosciola, a i tak pewnie zapierniczasz co niedziele w tych swoich czarnych kalesonach i bluzach z COF na piersi. Taki ku,rwa z ciebie buntownik i outsider
-jest tez trzecia mozliwosc, najbardziej prawdopodobna- jestes pierdo,lniety i piszesz rzeczy o ktorych nie masz pojecia

Tyle pisania, a zero sensu. Tp już lepiej jedno zdanie, a chociaz minimum logiki...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

aXe Grose napisał(a):
Patyk napisał(a):
aXe Rose napisał(a):
Patyk napisał(a):Dobra juz i tak samym zalozeniem takiego tematu pokazales swoj zajebiscie wysoki poziom.Nic juz twoje tlumaczenie nie pomoze hehe.
Won!

Ojej jakis ty agresywny, mam sie bac ?
Chcialbym zrozumiec twoj tok myslenia ale nie jestem w stanie.Napisales ten temat poniewaz:
-przeczytales wywod jakiegos wywrotowca w necie i nagle cie olsnilo, w przeciagu 5 minut stales sie obronca moralnosci i wielkim przeciwnikiem emigrantow z zagranicy
-chcesz pokazac jaki to z ciebie zajebisty buntownik, hehe, buntowac to ty sie mozesz co najwyzej swojej starej jak ci kaze isc do kosciola, a i tak pewnie zapierniczasz co niedziele w tych swoich czarnych kalesonach i bluzach z COF na piersi. Taki ku,rwa z ciebie buntownik i outsider
-jest tez trzecia mozliwosc, najbardziej prawdopodobna- jestes pierdo,lniety i piszesz rzeczy o ktorych nie masz pojecia
1- Rotfl
2- Rotfl
3- Rotfl.

Podsumowując - wypierdalaj.

No coz, nie takiej odpowiedzi oczekiwalem, moze po prostu bys wytlumaczyl tutaj o co ci chlopcze chodzi konkretnie bo czytajac twoje wypowiedzi w tym temacie calkowicie ciebie nie rozumiem.
Choc pewnie poza epitetami nic ciekawego nie powiesz.
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

Z całym szacunkiem axe ale dotychczas podane przez Ciebie argumety sa dla mnie conajmniej nieprzekonywujace.
słowem: Przedstaw szerzej swoj poglad.
Odpowiedz

Phi co za rużnica czy jestem Polakiem Niemcem czy Rosjaninem (choć pochodzę z Podlasia i należę do mniejszości białoruskiej Big Grin ) jestem człowiekiem jak inni i nie ważne gdzie mieszkam.Granice i nazwy państw zmieniały zmieniają i będą się zmieniać.Ziemia należy do każdego i nikt nie ma prawa twierdzić że nie mogę przebywać w tym miejscu bo mam inny kolor skury czy wierzę w innego Boga.Rasioli zawsze uważałem ibędę uważał za śmieci.Chociaż sam jestem rasistą subkulturowym (Bo z drechami inaczej nie można Big Grin )
Metoda na życie i sposób na głód
Na kryzys na gnicie na chaos na ból
GDY NIEWIESZ DO KĄD IŚĆ
KRZYK ZMĘCZYŁ CIĘ
ZA SZYJKĘ MOCNO CHWYĆ I NAPIJ SIĘ
JABOL PUNK
Odpowiedz

szamanek napisał(a):Phi co za rużnica czy jestem Polakiem Niemcem czy Rosjaninem

akurat w takim przypadku zadna, ale wyobraz sobie ze jestes czarnuchem z IQ ponizej 85...

Cytat: jestem człowiekiem jak inni i nie ważne gdzie mieszkam

proponuję w takim razie na poparcie twych wznioslych słów przeprowadzkę do Zimbabwe, ale już!

Cytat:.Granice i nazwy państw zmieniały zmieniają i będą się zmieniać

kretynizm.

Cytat:.Ziemia należy do każdego i nikt nie ma prawa twierdzić że nie mogę przebywać w tym miejscu

nie, lewacki koleżko, ziemia należy do tego, kto jest właścicielem danego terenu, i ma pełne prawo wypierdolić cię na zbity pysk ze swojej posesji i zastrzelić jak będziesz chuju próbował się na nią wedrzeć. A Polska należy do Polaków i intruzów tolerować nie będziemy.

Cytat: bo mam inny kolor skury czy wierzę w innego Boga

a jesli ten "inny bog" nakazuje ci nienawidziec białych i gardzic ich kulturą, co przekłada się na masowe akty przemocy wobec gospodarzy?

Cytat:.Rasioli zawsze uważałem ibędę uważał za śmieci.

myślę, że zesrałbyś się w gacie nim powiedziałbyś mi to w twarz.

Cytat:Chociaż sam jestem rasistą subkulturowym (Bo z drechami inaczej nie można Big Grin )

jesteś raczej idiotą i nastoletnim kurwiem.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Wiesz Kelthuz, wole zadawac sie z tepym murzynem niz z Tobą i słuchac ich rapu niz twojej Metalowej husaryi.
Odpowiedz

Moim zdaniem nie mozna dzielic ludzi na IQ ponizej 85 i powyzej.Niestety,jest ich coraz wiecej - i nie tylko murzynow,mongolow,rumonow cyganow ale niestety tez i polakow. Przejdz sie do centrum jakiegos miasta,tam gdzie mieszka bida - tez niektorych idotyzm zaprzecza jakiejkolwiek edukacji w tym kraju. Rownierz sa niektorzy smierdzacy,idioci,dla ktorych nokia 3330 to nowosc , niewidzieli komputera a samochdy to dla nich czarna magia i rownierz sa zacofani.Wole juz zacofanego murzyna niz zacofanego dresa,ze smierdzacej kamienicy,ktory kradnie komorki,radia i wyludza od dzieciakow pieniadze lub do potrzeb seksualnych uzywa braci,czy psa? Ale o patologiach mowil nie bede - napewno wyrzadzaja wieksza krzywde naszemu krajowi,niz paru murzynow. Pozatym , murzyni ktorzy zamieszkuja kraje europejskie,czesto prezentuja duzo wyzsza wiedze,niz sredni polak np.
Moim zdaniem zamiast byc rasistom,miedzy rasami,lepiej zostac rasista,co do takich downow jak chodza dzisiaj po ulicach wiekszych miast,i demonstuja jak to zajebiscie uzywac wazeliny,do zabawy z kolega. Z tym sie powinno walczyc i tepic. Jak mozna....dziwie sie.
Odpowiedz

cruise napisał(a):Moim zdaniem nie mozna dzielic ludzi na IQ ponizej 85 i powyzej.Niestety,jest ich coraz wiecej - i nie tylko murzynow,mongolow,rumonow cyganow ale niestety tez i polakow. Przejdz sie do centrum jakiegos miasta,tam gdzie mieszka bida - tez niektorych idotyzm zaprzecza jakiejkolwiek edukacji w tym kraju. Rownierz sa niektorzy smierdzacy,idioci,dla ktorych nokia 3330 to nowosc , niewidzieli komputera a samochdy to dla nich czarna magia i rownierz sa zacofani.Wole juz zacofanego murzyna niz zacofanego dresa,ze smierdzacej kamienicy,ktory kradnie komorki,radia i wyludza od dzieciakow pieniadze lub do potrzeb seksualnych uzywa braci,czy psa? Ale o patologiach mowil nie bede - napewno wyrzadzaja wieksza krzywde naszemu krajowi,niz paru murzynow. Pozatym , murzyni ktorzy zamieszkuja kraje europejskie,czesto prezentuja duzo wyzsza wiedze,niz sredni polak np.
Moim zdaniem zamiast byc rasistom,miedzy rasami,lepiej zostac rasista,co do takich downow jak chodza dzisiaj po ulicach wiekszych miast,i demonstuja jak to zajebiscie uzywac wazeliny,do zabawy z kolega. Z tym sie powinno walczyc i tepic. Jak mozna....dziwie sie.

a teeeeen jaki badasz patologii. Do murzynow osobiscie nic nie mam, ale jednak asfalt ma swoje miejsce.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statekx napisał(a):Do murzynow osobiscie nic nie mam, ale jednak asfalt ma swoje miejsce.
Samo twoje zdanie obrazuje jak to ty nic nie masz do murzynow...
Odpowiedz

Cytat:akurat w takim przypadku zadna, ale wyobraz sobie ze jestes czarnuchem z IQ ponizej 85...

no no to pochwal się swoim bo też raczej za wysokie to ono nie jest

Cytat:proponuję w takim razie na poparcie twych wznioslych słów przeprowadzkę do Zimbabwe, ale już!

hehe no wiesz kup mi tam domek lub przynajmniej opłać drogę to się przeniosę

Cytat:kretynizm
Kretyn

Cytat:nie, lewacki koleżko, ziemia należy do tego, kto jest właścicielem danego terenu, i ma pełne prawo wypierdolić cię na zbity pysk ze swojej posesji i zastrzelić jak będziesz chuju próbował się na nią wedrzeć. A Polska należy do Polaków i intruzów tolerować nie będziemy.

A kto ci dał prawo do sprzedaży lub kupna ziemi.
przeczytaj choć raz jakiś podręcznik do historii
a zauważysz że wielu tak sądziło i było w błędzie np.podczas rewolucji rosyjskiej.
Zrozumiesz gdy cię też kiedyś wypierdolą z domku i twej "ziemi"

Cytat:a jesli ten "inny bog" nakazuje ci nienawidziec białych i gardzic ich kulturą, co przekłada się na masowe akty przemocy wobec gospodarzy?

po pierwsze Bóg nie nakazuje zabijać a człowiek
po drógie walki religijne najczęściej mają podłoże religijne
po trzecie normalny człowiek nie zabije drógiego bez powodu choć by nawet kazał im Bóg

Cytat:myślę, że zesrałbyś się w gacie nim powiedziałbyś mi to w twarz.

No ty za to jesteś strasznie odważny.I pewnie z kumplami tak jak to przystało na prawdziwego Polaka kopiesz słabszego i bezbronnego murzyna lub jakąś Żydówkę

Cytat:jesteś raczej idiotą i nastoletnim kurwiem.

no no kurwiem był raczej twój ojciec płodząc takiego śmiecia jak ty.A ile ty masz latek gerriatro

A może ty nielubisz cudzoziemców bo masz jakiś kompleks.Czyżby twój dziad pochodził z Izraela lub Rosji.
Pokaż nam swoje drzewo genealogiczne i udowodnij tym samym że zasługujesz na miano Polaka.Bo jak narazie wątpię (Czy twój przodek mieszkający na azjatyckich stepach miał prawo przywędrować na te tereny??) [/quote]
GDY NIEWIESZ DO KĄD IŚĆ
KRZYK ZMĘCZYŁ CIĘ
JABOL PUNK
Odpowiedz

szamanek napisał(a):po drógie walki religijne najczęściej mają podłoże religijne
Dlugo nad tym myslales?
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

Cytat:szamanek napisał:
po drógie walki religijne najczęściej mają podłoże religijne

Dlugo nad tym myslales?

Malutka pomyłka Big Grin
po drógie walki religijne najczęściej mają podłoże ekonomiczne (tak to miało zabrzmiać)

No myślałem nad tym 3 lata 126dni 6godzin 43minuty i przy 35 sekundzie skończyłem.Ale warto było Surprised
GDY NIEWIESZ DO KĄD IŚĆ
KRZYK ZMĘCZYŁ CIĘ
JABOL PUNK
Odpowiedz

szamanek napisał(a):po drógie walki religijne najczęściej mają podłoże religijne

po drugie sie pisze :?
Barça es más que un club
Odpowiedz

Uwaga bo Kelthuz zacznie w imie Słowian tepic murzynskich dyslektykow:d
Odpowiedz

Cytat:Uwaga bo Kelthuz zacznie w imie Słowian tepic murzynskich dyslektykow:d

To już zaczynam się ukrywać Big Grin

po 1 to zacznę zakówać słownik ortograficzny
po 2 spierdolę za granicę Smile (ale nie do Zimbabwe) bo tam też będzie mnie szukał Big Grin

Albo wydziergam sobie na ramieniu swastę i przerobie się na naziola (jak to mówią pod latarnią najciemniej Laughing )
GDY NIEWIESZ DO KĄD IŚĆ
KRZYK ZMĘCZYŁ CIĘ
JABOL PUNK
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości