09-18-2005, 08:15 PM
Derwin napisał(a):prawdziwy metal to thrash i death metal
ale jesteś mroczny i true
Necroblood napisał(a):Derwin napisał(a):prawdziwy metal to thrash i death metal
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Necroblood napisał(a):Derwin napisał(a):prawdziwy metal to thrash i death metal
Jeśli koleś ma mniej niż 16 lat to wydaje mu się, bo rośnie, ale jesli jest starszy to powinien się leczyć.
Derwin napisał(a):według mnie ten zespół... to jakaś parodiao kurwa
śmiać mi się chce jak ich widzę
metal to muzyka która powinna siać zniszczenie, chaos, rozpierdalać mózgi ludzi którzy nie mają z nią nic wspólnego, prawdziwy metal to thrash i death metal! a to? to jest jakieś żałosne pitolenie
ktoś powie że mają klimatyczne utwory... może i mają... ale dla mnie klimat w ciężkich rytmach to muzyka gotycka... a to właściwie jest takie nie wiadomo co.
Cytat:prawdziwy metal to thrash i death metal
Cytat:ale dla mnie klimat w ciężkich rytmach to muzyka gotycka
mal napisał(a):Cytat:ale dla mnie klimat w ciężkich rytmach to muzyka gotycka
Np. taki Sisters of Mercy, nie ma co!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Necro Desecrator napisał(a):Derwin napisał(a):prawdziwy metal to thrash i death metal
Hmm,w gruncie rzeczy nie jest to specjalnie kontrowersyjna opinia,de facto 90% heavy metalu to skrajna wieś prezentująca podobny poziom co Modern Talking.Na palcach jednej ręki można policzyć zespoły HM z lat 80 ,ktorych muzyka wytrzymała próbę czasu.Jednak stwierdzenie to w ,,ustach" uzytkownika Derwina, nie jest warte funta kłaków z głowy jego starej , bo metalu zaczął słuchać wczoraj wieczorem kiedy mu neostradę podłączyli.Kill
Cytat:Prawda jest taka, że tych wielkich zespołow HM, TM, które prezentowały dobry poziom np. Metallica , Manowar, Iron Maiden była naprawde tylko garstka.
Cytat:A co najgorsze nie ma zastępców na ich miejsce
Cytat:No ale z tym Modern Talking to chyba lekka przesada![]()
Można było coś innego wymysleć, już tak nie popniżajmy tych zespołów :wink
Necro Desecrator napisał(a):Metallica - 2,3 i 4 ich płyta to obok płyt SLayer'a ,chyba jedyne wydawnictwa traszmetalowe ,któe będą jeszcze z powodzeniem masakrować uszy kilku kolejnych pokoleń.Zaraz qrva,a "Kill'em All"??
Necro Desecrator napisał(a):Metallica - 2,3 i 4 ich płyta to obok płyt SLayer'a ,chyba jedyne wydawnictwa traszmetalowe ,któe będą jeszcze z powodzeniem masakrować uszy kilku kolejnych pokoleń.bluźnisz - Exodus, Sodom, Testament, Anthrax to od macochy? :>
Scully napisał(a):bluźnisz - Exodus, Sodom, Testament, Anthrax to od macochy? :>Anthrax- zaorac;/
Scully napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Metallica - 2,3 i 4 ich płyta to obok płyt SLayer'a ,chyba jedyne wydawnictwa traszmetalowe ,któe będą jeszcze z powodzeniem masakrować uszy kilku kolejnych pokoleń.bluźnisz - Exodus, Sodom, Testament, Anthrax to od macochy? :>
R_amze_S napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Metallica - 2,3 i 4 ich płyta to obok płyt SLayer'a ,chyba jedyne wydawnictwa traszmetalowe ,któe będą jeszcze z powodzeniem masakrować uszy kilku kolejnych pokoleń.Zaraz qrva,a "Kill'em All"??