• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

American Pie

"Scotty doesn't now....." Big Grin
Odpowiedz

fuckt american pie nie dorasta do pięt monty phytonowi(może dlatego że to zupełnie inny humor) a zaś euro trip wymiata: absynt, ciasteczka z haszem bez haszu

p.s.fajnie wyobrażają sobie wschodnią europe ci amerykańce :p pewnie myśla że w polsce jeszcze nie znają telefonu
This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
Odpowiedz

a mi sie american pie podobało- co do granic dobrego smaku whatsername...sadze ze przekracza je z pewnoscia scarry movie, ktory jest notabene o wiele słabszy od trylogii z szarlotką
Odpowiedz

Czarna napisał(a):Co sadzicie o jakze mało ambitnym ale bardzo śmiesznym filmie american pie ?
Wiele ludzi sądzi ze takie filmy powinno się wydalać z kin i telewizji...
Co o nim sądzicie ?
wiekszego gowna nie widzialam, ni to fajne, ni to smieszne. Shit jakich malo, gratuluje tworcom, moze w AMERYCE to bylo hitem i bawilo ludzi, ale hmm tu jest Polska i o takim czyms mozna tylko powiedziec "WYJDŹ" Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

jak przyjadę do wrocka to Ci wleje na tyłek za te herezje Tongue
Odpowiedz

Ja ogladajac przyznam niezle brechtalem, czasami taki prostacki humor dobrze mi robi na glowke Big Grin
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

wilk_fenriz napisał(a):a mi sie american pie podobało- co do granic dobrego smaku whatsername...sadze ze przekracza je z pewnoscia scarry movie, ktory jest notabene o wiele słabszy od trylogii z szarlotką

Też tak sądzę.Po obejrzeniu Scary Movie miałam odruch wymiotny.
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Jedno i drugie do zaorania. Ludzie, w takich głupawych 'teen movies' nie ma nic wartosciowego, ja bym sie nawet wstydziła przyznać do tego. Ale to są produkcje po prostu nastawione na zysk, a on zalezy od wielkosci grona odbiorców, a ze najwięcej jest ich wsród takich właśnie ludzi, daje właśnie taki efekt ;]
Wink
Odpowiedz

wilk_fenriz napisał(a):jak przyjadę do wrocka to Ci wleje na tyłek za te herezje Tongue
I co jakos moj tylek nie dostal lania Big Grin co to za czcze gadanie bylo? Rozczarowales mnie wilku Surprised Laughing Laughing
pozdrowienia dla żony Big GrinBig GrinBig Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

American Pie? hm. no cóż, ja się śmiałem z tej głupoty na ekranie. Euro trip. osz... też.
Odpowiedz

coz, biorac pod uwage "teen" filmy ( i nie mowie o turlakach), a zaznaczam ze widziałem mase produkcji tego typu- american pie naprawde zachowuje jakis poziom.

Valhalla: nie wlałem Ci bo nie mógłbym tego zrobić Wando Królowo Słowian Big GrinBig GrinBig Grin Sława Ci Tongue
Odpowiedz

smakowity mix szarlotki ze spermą, nie inaczej!

a tak btw: a ja jestem wierną słowiańską poddaną, nie? Wink
Odpowiedz

Dla mnie bekowy film Surprised
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

No bo taki mial z zalozenia byc Tongue
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Eeeeee tam,fajny film.Nie ma to jak usiąść przed TV w kilka osób,wziąć duży zapas piwa i zapuścić durną chłamerykańską komedię o szkole.Ja tam lubie takie filmy i nie będę udawał wielkiego mózga oglądającego wyłącznie dramaty psychologiczne.
Odpowiedz