- Liczba postów:
- 22
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Ja lubię kiedy przy słuchaniu niektórych kawałków przechodzą mnie ciarki po plecach, czuć z nich emocje jaka zespół chciał przekazać. Czegoś takiego nie dadzą ci inne gatunki muzyki-jak np. hiphop-tam jest buruburu sapsap, bieda w polsce, buru buru sapsap; czy pop <śpiewać głosem cipasa> ja kochałem cię, opuściłaś mnie, teraz jest mi źle. Słuchając takiej muzy uszy zawijają mi się w supły i śledziona zaczyna krwawić. Dlatego tylko podchodzą gatunki metalowe. Pieśni Nightwishâa,Manowarâa,Iced Earthâa and spółka to jest moim zdaniem muzyka.
- Liczba postów:
- 268
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
1
I nie chcę myśleć, że szły tu przede mną
Szeregi ludzi okrutnych jak los
Chcę tylko jedno poczuć na pewno
Że jest coś więcej niż strach i złość
- Liczba postów:
- 17
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
ja w muzyce, którą słucham, zwracam uwagę na text, wyrażane emocje w tym texcie oraz muze

psychiczne riffy gitarowe na mnie działają
here is something you can't understand ... how i could just kill a man !!!
- Liczba postów:
- 50
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Ja cenię w muzyce, której słucham(rock/metal) jej prawdziwość! Nie ma tu głosu miksowanego komputerowo tylko prawdziwe dżwięki i instrumenty....
'...Ktokolwiek Bierze Miecz - Ginie Od Mieczy, A Ktokolwiek Nie Bierze Miecza - Ginie Na Krzyżu...'
- Liczba postów:
- 341
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Za co lubię muzykę??Za jej prawdziwość, za texty, za to że przy niej mogę się odprężyć, jak również za to że jak już powiedziało tu parę osób nie jest to bezmyślne "umpa,umpa" które nie ma nic do przekazania, ale twór w który muzycy wkładają emocje, to co chcą powiedzieć, oraz swoje umiejętności.
- Liczba postów:
- 897
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
1
Ja lubię swoją muzykę za to, że po prostu jest i daje mi nieco wytchnienia od problemów
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!