- Liczba postów:
- 347
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Jak dla mnie "Once" jest całkiem dobrą płytą-jak na Nightwish dosyć ciężką,niemniej można ich rozpoznać odrazu.I chyba o to chodzi.
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
- Liczba postów:
- 13
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Tak... macie rację. "Stary" Nightiwish jest lepszy..... Na Once wpada mi w ucho tylko "Dark Chest of Wonders" i "Ghost Love Score"
GG:7537095 Dla wtajemiczonych polecam
Praktykę lub po prostu
Odpoczynek
- Liczba postów:
- 48
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Wishmaster bije cala reszte na leb. Z calej ich tworczosci jest poprostu najlepszy i o niczym innym mowy byc nie moze. Jest najbardziej dopracowana i utwory na niej sa swietnie dobrane. 8) 8) 8)
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
OMG.. widzial ktos teledysk do Wish I Had An Angel? =P Matko.. niemal tarzalem sie po ziemi.. Ale maja groznego basiste.. =P Pien znosna.. Ale teledysk..
huehue.. =P
PS> Wie ktos z jakiego filmu to jest soundtrack?
PS2> Kto spiewa razem z Tarja w ww utworze? Pan ktory wystepowal w Beauty & The Beast? Czy moze jednak basista ktory strzelal takie mroczne minki w teledysku?
- Liczba postów:
- 100
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
to jest chyba z Alone in the dark :? ... chyba, nie wiem na 100%
- Liczba postów:
- 29
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Kocham Nightwisha ,ale po pierwszym przesłychaniu ONCE wyrwało mi się tylko "WTF? Podmienili mi zespoł, czy jak ?" ale z biegiem czasu coraz bardziej mi sie ta nowa koncepcja podobała . Tylko szkoda , że Tarja , która dotąd była największą ozdobą i perłą woklaną zespołu zostaje dosłownie zmiażdzona przez chor , który ją po prostu przerasta technicznie ...
BTW , czt tylko ja mam takie wrażenie , że "Ghost Love Score" miał być trzema hiciorami , które ktoś potem połączył w całość ? O_o
333 - only half evil
- Liczba postów:
- 2
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
varduum napisał(a):dla fanow Nightwish jak znalazl:
http://rockmetalshop.pl/go/_info/?id=923...27a2916c1b 
Ciaa.. Dzisiaj właśnie śmiałam się z tego ze znajomą... Chyba jak ktoś nosi 'to coś'

Jest wariatem a nie fanem ^^
A Nightwish to Nightwish, i po kilku przesłuchaniach, nawet to 'techno' [I Wish I had an angel] mi się spodobało ^^ Chociaż teledysk mnie położył :? Marco może i śpiewa dobrze, ale... - -
Ach, jeszcze coś. Nie można jednogłośnie stwierdzić czy album jest lepszy, gorszy, czy na takim samym poziomie jak wcześniejsze. Jest po prostu INNY.
Gotyczka LP... czy to nie brzmi głupio?
------
Love.Angel.Music.Baby.
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Blad. Oczywiscie ze mozna. Wszyscy ludzie nie sa rowni, tak samo i albumy. Moze byc inny i jednoczesnie gorszy lub lepszy.
- Liczba postów:
- 21
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Śmiem twierdzić ze jestem fankę Nightwisha i dlatego musze to wykrzyczec - ALE SIE CZEPIACIE!! Wish I had an angel jest moim zdaniem dobrym kawałkiem mięcha, a jeszcze jak zna sie tekst! Moze nie jest to taki odjazd jak przy She Is My Sin albo Slaying The Dreamer ale i tak mi sie bardzo podoba. Cóż.... po prostu troche zmienili konwencję i tyle.
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Co ty dajesz koles, przez to jakas wypacykowana brzydula. A zreszta gra gotyk, z definicji nie moze byc wiec normalna.
- Liczba postów:
- 366
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
LCF napisał(a):A zreszta gra gotyk, z definicji nie moze byc wiec normalna.
A od kiedy to Nightwish gra 'gotyk'...?!
Skippyâ˘
all rights reserved
"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."