Ankieta: Co s - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Jest OK
34.07%
31
34.07%
Nie mam zdania
25.27%
23
25.27%
Jest do kitu
40.66%
37
40.66%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Co sądzicie o "CANNABIS"(MARIHUANA)

Z czego to wnioskujesz sherlocku ?

EDIT:

Prawdopodobnie z tego ,że odpowiedziałem na twojego posta ktory był odpowiedzią na mój w swoim rodzaju żart. Zgadza się ?
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

już nie płacz
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

już nie płacz
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Brała, do dzioba zapitym długowłosym brudasom-poetom w rozciagnietych swetrach
Powiedział nosiciel skór i lateksu.
Odpowiedz

Idź Balzac na jakiś zlot motocyklistów i wyzwyj kogoś bo nosi skóry Wink
Odpowiedz

Motocykliści to chóje Mr. Green
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):Brała, do dzioba zapitym długowłosym brudasom-poetom w rozciagnietych swetrach

Ile razy ruchałeś w minionym roku ?
Odpowiedz

Już pomijając tak oczywiste sprawy jak ilość zaruchań twojej mamy, zaruchałem dużo, ale niestety, jest to tylko kropla w morzu w porównaniu do ilości twoich rękoczynów nad tekstami kórwina Sad
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):
Aha no i nie wiem czy wiecie ale pomiedzy przypadkiem opisanym przez Balzaca a tym opisanym przez ND jest taka różnica jak miedzy Ksieciem z arystokracji a ksieciem krzysztofem
Odpowiedz

ach, ale jesteś super.
Dałeś już żreć świniom?
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):Idź Balzac na jakiś zlot motocyklistów i wyzwyj kogoś bo nosi skóry
Flying Corpse napisał(a):Aha no i nie wiem czy wiecie ale pomiedzy przypadkiem opisanym przez Balzaca a tym opisanym przez ND jest taka różnica jak miedzy Ksieciem z arystokracji a ksieciem krzysztofem

Co ty pierdolisz?
Odpowiedz

Cytat:Brałaś sama czy brali znajomi?
Cytat:Brała, do dzioba zapitym długowłosym brudasom-poetom w rozciagnietych swetrach

Jak to jest, że ripostujecie każdą wypowiedź w każdym wątku w taki sam sposób? Macie coś z tego? Uwielbiacie czekać na reakcję - kto jak się zachowa? Ktoś Wam za to płaci? Spełniacie się w ten sposób, hm, hm?
Pogoda się klaruje, wyżyjcie się, idźcie pobiegać na podwórko z kolegami, o ile ich macie.
[Obrazek: mallemma.gif]
Odpowiedz

Książę napisał(a):ach, ale jesteś super.
Dałeś już żreć świniom?
No dzieki,ze mi przypomniałeś o tej paczce z żarciem dla Ciebie,jeszcze nie wysłalem,bo nie dałes adresu.
Odpowiedz

mal napisał(a):Jak to jest, że ripostujecie każdą wypowiedź w każdym wątku w taki sam sposób? Macie coś z tego? Uwielbiacie czekać na reakcję - kto jak się zachowa? Ktoś Wam za to płaci? Spełniacie się w ten sposób, hm, hm?
Pogoda się klaruje, wyżyjcie się, idźcie pobiegać na podwórko z kolegami, o ile ich macie.
Zamiast popadać w paranoję odpowiedz na moje pytanie
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

mal napisał(a):Jak to jest, że ripostujecie każdą wypowiedź w każdym wątku w taki sam sposób? Macie coś z tego? Uwielbiacie czekać na reakcję - kto jak się zachowa? Ktoś Wam za to płaci? Spełniacie się w ten sposób, hm, hm?
Taki jest sens ich egzystencji na tym forum. Pojazdy, próby pojazdów, reakcje innych, lole - słowem forumowe życie.
A co do Twoich postów w tym jakżę kontrowersyjnym temacie - oni węszą jakąś pozerkę, dlatego zaczepiają, mamią i wabią.

Do tego jeszcze wychodzisz poza RMS'owy schemat [Obrazek: emoA5notsofast.gif]

Podsumowując:
Kamil-Reloaded napisał(a):BANDA CHUJA,

Mr. Green
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości