- Liczba postów:
- 290
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
0
Oczywiście Deicide to wspaniały zespół, a najlepsze ich płyty to oczywiście "Deicide" i "Legion" - KULT!!!
- Liczba postów:
- 29
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
satan leviathan napisał(a):A co sądzicie o The Stench Of Redemption?
Cytat:szkoda tylko ze ostatnio z kapeli odeszli panowie Hoffmanowie, byli w zespole od poczatku i zawsze mieli duzy wplyw na muzyke
Gdyby zostali Deicide nagrywalby kolejne gowna pokroju 'insineratehymn' i 'in torment in hell' :lol:
Dokładnie tak jak mówisz. Nowa płyta bije swiezością jakiej im zabrakło chocby na "scars...".Stench of redempto to bardzo dobr materiał.jeden z najlepszych w karierze
Flying Corpse napisał(a):satan leviathan napisał(a):A co sądzicie o The Stench Of Redemption?
Cytat:szkoda tylko ze ostatnio z kapeli odeszli panowie Hoffmanowie, byli w zespole od poczatku i zawsze mieli duzy wplyw na muzyke
Gdyby zostali Deicide nagrywalby kolejne gowna pokroju 'insineratehymn' i 'in torment in hell' :lol:
Ale nie zostali i Deicide nagrywa gówna pokroju 'Stench Of Redemption'
Nieznasz sie. wole stench of redemptor niz scars .... wiesz takie moje skromne zdanie
Dzem: Edytuj posty.
...cuchnącychNiczymZgniłeSzczątkiBogów,UpadłychBezWyboruNiczym JA
- Liczba postów:
- 29
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Necro Desecrator napisał(a):Daimonion napisał(a):Nowa płyta bije swiezością jakiej im zabrakło chocby na "scars...".Stench of redempto to bardzo dobr materiał.jeden z najlepszych w karierze
No skoro zaczynałes słuchac metalu od ,,Midian" CoF to nic dziwnego ,ze takie bzdury pleciesz
akurat od kredek midian jest cienką płytą. ale fakt od nich zacząłem, a mianowicie od vempire.
...cuchnącychNiczymZgniłeSzczątkiBogów,UpadłychBezWyboruNiczym JA
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Hmm... SOTC z tego co sluchalem, jest dobra. Nie wiem jak jest juz przy TSOR.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 14
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Jedna z moich najulubieńszych kapel. Płytka The Stench of Redemption i Scars of The Crucifix wg mnie to kawał dobrej roboty!
- Liczba postów:
- 931
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Płytki z Bentonem to takie w sumie średniaki,owszem jak na nowy brutal dm to nawet,ale i tak Let Us Pray zabija