11-12-2007, 09:15 PM
Piłka nozna
11-13-2007, 11:08 AM
A to prawda że Śląsk już z Wisłą nie za bardzo ??
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
![[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]](http://img516.imageshack.us/img516/9232/redpapryczkipk7.jpg)
11-13-2007, 04:21 PM
Bardzo tajemniczy i groźni internetowi hoolsi zaprzeczają.
11-13-2007, 06:23 PM
Aż chce sie powiedzieć
Cytat:Trzy kurwy znam, trzy kurwy znam! śląsk, wisełke i lechie gdańsk !
11-14-2007, 07:15 AM
Brawo. Udowodniłeś właśnie swój poziom internetowy krzykaczu.Ciekawe czy byłbyś taki cwany we Wrocławiu , Gdańsku czy Krakowie...
I jeszcze jedno.Wiem ,że to dla Ciebie trudne ,ale nazwy zespołów pisze się z dużej litery.
I jeszcze jedno.Wiem ,że to dla Ciebie trudne ,ale nazwy zespołów pisze się z dużej litery.
11-14-2007, 08:41 AM
Ramone napisał(a):Brawo. Udowodniłeś właśnie swój poziom internetowy krzykaczu.Ciekawe czy byłbyś taki cwany we Wrocławiu , Gdańsku czy Krakowie...
No ciole, specjalnie tak napisałem. I mam satysfakcje ze jakiś baran zareagował a teraz spieprzaj, bo nie mam zamiaru kontynuować tego tematu.
A w Gdańsku co dzień taki mądry jestem.
BTW:A ty udowodniłeś swój poziom oceniając kogoś po jednym poście. Won.
11-14-2007, 09:55 AM
Ramone napisał(a):Brawo. Udowodniłeś właśnie swój poziom internetowy krzykaczu.Ciekawe czy byłbyś taki cwany we Wrocławiu , Gdańsku czy Krakowie...
SLASK-MOTOR WIECZNA PRZYJAZN
11-14-2007, 06:35 PM
Tak będzie ustawka. Internetowi ultrasi do boju !!
11-14-2007, 06:43 PM
11-14-2007, 07:29 PM
przecież ultrasi robią tylko oprawy

BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
![[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]](http://img516.imageshack.us/img516/9232/redpapryczkipk7.jpg)
11-14-2007, 07:33 PM
Aha.To już wiem w takim razie.
hock:
hock:

11-17-2007, 05:28 PM
Artur Boruc - Marcin Wasilewski, Michał Żewłakow, Jacek Bąk, Grzegorz Bronowicki - Wojciech Łobodziński, Mariusz Lewandowski, Radosław Sobolewski, Euzebiusz Smolarek, Jacek Krzynówek - Maciej Żurawski
Aj, trochę mnie martwi ten niczym nieuzasadniony kredyt zaufania dla Żurawskiego. Mam nadzieje, że się mylę, ale mam przeczucie, że zagra kolejny bezbarwny mecz i zostanie zmieniony w drugiej połowie. No, ale pożyjemy, zobaczymy.
Spadam, reprezentacja- tylko w pubie, niestety, rezerwacje trzeba potwierdzić osobiście, do dupy.
Aj, trochę mnie martwi ten niczym nieuzasadniony kredyt zaufania dla Żurawskiego. Mam nadzieje, że się mylę, ale mam przeczucie, że zagra kolejny bezbarwny mecz i zostanie zmieniony w drugiej połowie. No, ale pożyjemy, zobaczymy.
Spadam, reprezentacja- tylko w pubie, niestety, rezerwacje trzeba potwierdzić osobiście, do dupy.
11-17-2007, 05:31 PM
Wars napisał(a):mam przeczucie, że zagra kolejny bezbarwny meczJa mam inne przeczucie. Żuraw przebudzi się i strzeli bramkę. Ponadto zagra walecznie jak zawsze dla kadry.
11-17-2007, 05:33 PM
dwoch defensywnych pomocnikow+jeden napastnik+brak blaszczykowskiego=<ok>
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości