• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Piłka nozna

No...coś ten skład trochę dziwny.Ale bardziej zdziwiłbym się jak by Leo wystawił skład ,z którym się w pełnie zgadzam - jeszcze nigdy , za jego kadencji , tak nie było - ale zawszye wychodziło to za dobre.Tak więc i teraz mu ufam.
Mówię wam , dzisiaj będziemy świętowac awans.
Odpowiedz

Mnie najbardziej zaskoczył brak Błaszczykowskiego. Mam nadzieje, że Don Leo wie co robi Wink
Odpowiedz

Po , może nie za dobrej grze , naszych orłów awansowaliśmy.Co tu dużo mówić , zwycięzców się nie ocenia.Dla mnie najważniejszy jest awans.
Odpowiedz

PKP
Odpowiedz

wbiłem się na ostatnie 5 minut na stadion Big GrinBig GrinBig Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

balzac napisał(a):
Wars napisał(a):mam przeczucie, że zagra kolejny bezbarwny mecz
Ja mam inne przeczucie. Żuraw przebudzi się i strzeli bramkę. Ponadto zagra walecznie jak zawsze dla kadry.
Jak widzisz, Balzac, do dupy z tym Twoim przeczuciem Laughing
Mecz potwornie słaby, Belgia cienizna, Polska ciut mniejsza cienizna, ale na Euro z taką grą to daleko nie zajdziemy.
Odpowiedz

Oj tam Big Grin

Ważne by Żuraw znów się poczuł tak jak kiedys.
Hmm Euro to taka impreza gdzie jednak potrzeba doświadczonych zawodników. Włosi mieli doświadczony team na mundialu i wymęczyli zwycięstwo.
Liczę na Żurawskiego Smile
Odpowiedz

Ale taka gra była właśnie na dzisiaj przygotowana... Jakby się nasi rzucili do ataku od samego początku, to na bank byśmy przegrali...

Ale mniejsza z tym... Polska wygrała.

Jak dla mnie sensacyjny wynik, to przegrana Rosjan z Izraelem... Nie chce mi się wierzyć w to... Taka szansa... Kibicowałem akurat Izraelowi (kontekst: Anglia), ale cała ta otoczka dookoła tego spotkania wskazywała na coś innego...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
Odpowiedz

I najgorsze to, że stracili bramke w doliczonym czasie Crying or Very Sad A tak liczyłem, że wyeliminują Anglików Evil or Very Mad
Odpowiedz

[Obrazek: 820738874.jpg]

Pokłony dla tego gościa. Jak wiadomo, z pustego i Salomon nie naleje, więc nasza reprezentacja wciąż jest tylko średniakiem europejskim, ale z tymi do bólu przeciętnymi piłkarzami Beenhakker wywalczył awans, po drodze pokonując naszpikowaną gwiazdami Portugalię. Respect! Niech tylko Grzesiu Lato powie coś jeszcze o "polskiej myśli szkoleniowej"...
Odpowiedz

Wars napisał(a):Niech tylko Grzesiu Lato powie coś jeszcze o "polskiej myśli szkoleniowej"...
Dokładnie.
Ex senator korwa SLD Mr. Green
Odpowiedz

Pan były król strzelców na wszystkim zna się lepiej Big Grin Nie no, poważnie teraz, szanuje go za karierę piłkarską, bo dużo zrobił zarówno dla Stali, jak i reprezentacji, ale o trenerce to nie ma facet bladego pojęcia :]
Odpowiedz

Oby nie był drugim Tomaszewskim
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):PKP
tak, pociąg z dworca wileńskiego znów zapłonął zanim dojechał do ząbek. Laughing
co mecz to się jakiś dyliżans hajcuje Angry
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

wileniak rządzi
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości