• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

Kamael napisał(a):Shocked Jak długo to piliście? Po czymś takim to ja bym się z łóżka nie podniósł do 20.

zaczęliśmy przed 20. nie bardzo pamiętam do której walczyliśmy. ostatnie co pamiętam to to, że zrobiłem se zajebistego drinka i oblałem se nim wyro kolo 1 w nocy
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

hai mengz, jakies pol roku/rok mnie tu nie bylo xDD

31 tysiecy nieprzeczytanych postow :e spammerzy :Eee
Odpowiedz

Oł dejm. Balthor, aż się łezka w oku zakręciła. Elo, elo ;D
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

hai hai :* xDD

kurde tak zobaczyłem, mój ostatni post był ehm... dawno Big Grin

dużo się zmieniło jak mnie nie było? widze, że mój śliczny avatar nadal jest śliczny Big Grin
Odpowiedz

Siema. U nas stara bieda. Jak Cię nie było,przeżyliśmy kilka nowych wcieleń Dance Of Death,na szczęście już ma bana na I.P i na Nazwisko.
Odpowiedz

jankier napisał(a):wciągnąć 3x0,7 i 2x4pak piwa to nas pojebało
nie zeby cos, ale na trzech typa to wcale nie tak duzo ;)
Odpowiedz

ale całkiem sporo jak na nas ;P
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Siema. U nas stara bieda. Jak Cię nie było,przeżyliśmy kilka nowych wcieleń Dance Of Death,na szczęście już ma bana na I.P i na Nazwisko.

aa jak mnie mogło to ominąć, nie wybacze sobie tego do konca zycia i bede cial sie w kacie tępymi rozowymi zyletkami ;((

tak po przeczytaniu paru tematow stwierdzam jedno... malo sie tu zmienilo Big Grin
Odpowiedz

Balthor napisał(a):malo sie tu zmienilo

Poza avatarami i szarą siecią chyba nic Tongue
Odpowiedz

Balthor napisał(a):
Krzychun napisał(a):Siema. U nas stara bieda. Jak Cię nie było,przeżyliśmy kilka nowych wcieleń Dance Of Death,na szczęście już ma bana na I.P i na Nazwisko.

aa jak mnie mogło to ominąć, nie wybacze sobie tego do konca zycia i bede cial sie w kacie tępymi rozowymi zyletkami ;((

tak po przeczytaniu paru tematow stwierdzam jedno... malo sie tu zmienilo Big Grin

Ano po staremu ;P lubię ten swojski klimat Tongue
Odpowiedz

jankier napisał(a):z kumplem i sąsiadem

jankier napisał(a):3x0,7 i 2x4pak piwa

ja bym po tym zdechł
Odpowiedz

w sumie to po latach człowiek teskni do starych ludzi ^^
myslalem szczerze mowiac ze juz konta tu miec nie bede, a tu widze zonk i to pozytywny hehe

studiowanie jest zle, picie, picie i picie ;/
Odpowiedz

jankier napisał:
3x0,7 i 2x4pak piwa[/quote]

hahahaha jakos mi sie nie chce w to wierzyc
Odpowiedz

no ciężko
Odpowiedz

noo, moze po prostu nie kazdy wie co to znaczy upodlić się ostatecznie.
to dwa lata temu nad jeziorem pilem z kumplem 2x 0,7 i po kilka browarow. po tym tez byl pierwszy total skandal obyczajowy, sąsiadka z domku obok wpadla Mr. Green

hmm, jednak do takiego chlania to bez ogorkow nie ma co
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości