04-13-2008, 10:26 PM
nie wiem po co tyle pić.I tak nic nie pamiętasz bo film ci sie urywa a potem zdychasz przez kilka dni.Ja jak czuję że robi się ciężko to stopuję bo nie mam zamiaru leżeć zarzygany.
raf667 napisał(a):nie wiem po co tyle pić.I tak nic nie pamiętasz bo film ci sie urywa a potem zdychasz przez kilka dni.ja tez nie wiem, ale czasem odnoszę że muszę wykonać swoją powinność, albo, że wyrok musi zostać na mnie wykonany
Tomash napisał(a):czemu, na 3 osoby to nie tak dużo. Ja bym wprawdzie po wypiciu 0,7 chyba zdychał przez dwa tygodnie ale są ludzie na których taka ilość większego wrażenia nie robi.
balzac napisał(a):z piciem wódki jest tak, ze kulturalnie w domku mozna sie napic i to duzoGorzej, jak później motywem przewodnim jest akcja "wychodzimy w miasto - po piwo". Mam ekonomiczną głowę, więc 0,7 na dwóch + dwa piwa na łeb = kac jak sam skurwysyn.
raf667 napisał(a):nie wiem po co tyle pić.I tak nic nie pamiętasz bo film ci sie urywa a potem zdychasz przez kilka dni.Ja jak czuję że robi się ciężko to stopuję bo nie mam zamiaru leżeć zarzygany.no właśnie czasem się zdarza tzw. pijacka pompka. rzygałem ostatnio ze 2 lata temu po zjedzeniu zapiekanki z tesco.
balzac napisał(a):noo, moze po prostu nie kazdy wie co to znaczy upodlić się ostatecznie.alkohol zbliża ludzi
to dwa lata temu nad jeziorem pilem z kumplem 2x 0,7 i po kilka browarow. po tym tez byl pierwszy total skandal obyczajowy, sąsiadka z domku obok wpadla Mr. Green
Cytat:zresztą to kraj gdzie nie można się dobrze najebać.klub u bazyla, poznań. można się spokojnie przekimać do rana
Eulogy napisał(a):0,7 na dwóch + dwa piwa na łeb = kac jak sam skurwysyn.ja poradziłem sobie w bardzo stary sposób. poszedłem w miasto na 4 browary
jankier napisał(a):anorektyczki, ultrafiolet, balejażCytat:zresztą to kraj gdzie nie można się dobrze najebać.klub u bazyla, poznań. można się spokojnie przekimać do rana
balzac napisał(a):zarzygany to w sumie nie lezalem nigdy, ale pare razy zdarzyło się kimnąć, znaczy głową na stole. na szczescie mje nie wyjebali z knajpy za to
Axel napisał(a):Po pixach jest fajna zabawaHAHAHAHAH KURWA. Zgadnijcie kto wpierdala pixy swojej starej
-Rene- napisał(a):jankier napisał(a):anorektyczki, ultrafiolet, balejażCytat:zresztą to kraj gdzie nie można się dobrze najebać.klub u bazyla, poznań. można się spokojnie przekimać do rana