Ankieta: Na kogo zag - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
LiD
20.31%
13
20.31%
PO
18.75%
12
18.75%
LiS
0%
0
0%
PiS
1.56%
1
1.56%
PSL
1.56%
1
1.56%
Pierdole Wybory
23.44%
15
23.44%
UPR
26.56%
17
26.56%
Inna partia (jaka?)
7.81%
5
7.81%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wybory 2007

Książę napisał(a):
renegate napisał(a):18 lat socjalzmu
zanim zaczniesz się mądrzyć to poczytaj trochę historii tego kraju, ludziku. Następny do kolekcji niewydarzonych palantów.

Dobra, pomine jakies szczekanie, zestawiasz na zasadzie kontrastu PO (bo zdaje sie, ze PO wlasnie popierasz?) z UPR i argmentujesz. (postaraj sie o cos mocniejszego niz wada wymowy korwina)
Odpowiedz

ROTFL
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):ROTFL
Odpowiedz

jw
Odpowiedz

Popieram postulat Renegata
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

to kelthuz w przebraniu
Odpowiedz

to ja popieram udanie się was obydwu do szkoły celem podszlifowania nauki czytania i kminienia czegokolwiek z przestudiowanego materiału
Odpowiedz

Książę napisał(a):to ja popieram udanie się was obydwu do szkoły celem podszlifowania nauki czytania i kminienia czegokolwiek z przestudiowanego materiału

Jestem najlepszy na roku w analizie tekstów filozoficznych, więc nie ma cię, wyskrobku
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Jestem najlepszy na roku w analizie tekstów filozoficznych
o łał, to świetnie świadczy o twojej uczelni. Poza tym naprawdę imponujesz mi swoim kujońskim przechwalaniem się, to takie męskie
Odpowiedz

Książę napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):Jestem najlepszy na roku w analizie tekstów filozoficznych
o łał, to świetnie świadczy o twojej uczelni. Poza tym naprawdę imponujesz mi swoim kujońskim przechwalaniem się, to takie męskie

wiem, laski na to lecą
Odpowiedz

szkoda że kobiety nie bardzo
Odpowiedz

Hahahaha, ładnie dojebał Big Grin
Odpowiedz

Prawda Tongue , lewaku, ale wartość merytoryczna jego wypowiedzi w tym temacie póki co wynosi 0.
Odpowiedz

oj, nie wierzyłem w to, ale Donaldu Tusku rozjechał kaczorka Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):oj, nie wierzyłem w to, ale Donaldu Tusku rozjechał kaczorka Laughing

To prawda. Nie wiedziałem, że Kaczyński jest komunistą
Odpowiedz