- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie mistrzostwo trafi do Kielc lub Poznania. A w tym? Nie wiem, jak Wy, ale z dwójki Zagłębie - GKS wolę już tych pierwszych. Skład po sezonie w Bełchatowie pewnie się posypie, już wiadomo, że odchodzi Lenczyk, odejść ma Pietrasiak, pewnie też Garguła i kilku innych. Zagłębie raczej ma stabilny skład i mogą jeszcze dołożyć do tego kilka wzmocnień, z bardzo dobrym trenerem (na pewno jest w ścisłej czołówce w naszym kraju) jakim jest Michniewicz są chyba w stanie wejść do etapu grupowego Pucharu UEFA.
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Tak, wstyd nam się odezwać, by przypadkiem nie natknąć się na Twoją bolesną dla nas ripostę.
Cieszymy się, że przynajmniej Barca w LM, Pucharze Króla i w swojej lidze w tym sezonie osiągnęła więcej od nas. Brawo panowie, tak trzymać!
- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
Zjedź na dół strony:
"Wyświetl posty z ostatnich...",
zaznacz "6 miesięcy",
"Najpierw starsze",
kliknij "OK".
Wiele szukania nie było.
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Wydarzenia z kolejnych kolejek i tygodni moim zdaniem jasno pokazują, że to nie może być przypadek. Prowokacyjne zachowania ochrony i policji są co raz częstsze i pojawiają się na co raz większej ilości stadionów - aż strach się wybrać na mecz, bo nigdy nie wiadomo co im nagle wpadnie do głowy (moja teoria jest taka, że taki właśnie jest cel - odstraszenie dużej ilości osób od wizyt na stadionach i wyjazdów na mecze, ale pewnie mogę się mylić). BTW, jak widzę ten mecz ochraniał "Scorpion" - z tego, co się orientuję w tym momencie ochraniają mecze chyba na wszystkich najważniejszych stadionach na Śląsku - w tym u nas w Wodzisławiu. Ich zachowanie to skandal i całkowita porażka. O ile dobrze pamiętam kilka tygodni przeciw ich zachowaniu protestowali kibice Górnika, zamieszki były podobne - jedynie mniej poszkodowanych. Protesty się powtarzają, dołączają do nich kibice kolejnych klubów i nikt nie kiwnie palcem, by cokolwiek w tej sprawie wyjaśnić, czy po prostu dokładniej przyjrzeć się działaniu tej firmy.