• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hard Rock Cafe

Tomash napisał(a):no browar ponoc za 11 zeta?!

Ja dostalem info, ze dopiero dostali koncesje i maja po 9pln.
Odpowiedz

Acrid napisał(a):

Ja dostalem info, ze dopiero dostali koncesje i maja po 9pln.

za takie ceny właściciele powinni zostać powieszeni... nie za głowy... Crying or Very Sad
[Obrazek: userbarwx1.jpg]
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Te,Tomash a w Katosach w centrum tez cos podobnego stoi,ale nigdy nie bylem.Fajne to??

Zdecydowanie NIE. Drogo, żarcie z dupy, chamska obsługa. Nie polecam. W sumie poza nazwą i w pewnym sensie wystrojem z rockiem to nie ma nic wspólnego
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):żarcie z dupy

O fuj!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Odpowiedz

raf667 napisał(a):
Tomash napisał(a):żarcie z dupy

O fuj!!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Raf uspokój się bo dostaniesz bana. Tymbardziej, że "admini i moderatorzy tego forum są władcami absolutnymi i oczywiście mają ZAWSZE rację".
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

naprawde dokonuje teraz cudów powstrzymując się przed napisaniem tego co miałem ochotę napisać Big Grin EOT
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):naprawde dokonuje teraz cudów powstrzymując się przed napisaniem tego co miałem ochotę napisać
Wspieramy cię, wspieramy cię
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

A wracając do tematu, to wydaje mi sie że narazie to maja i duzo klijentow, ale tylko dlatego ze jest to nowość i legenda. Ale z czasem to te ceny napewno nie przyciągną klijentów... Evil or Very Mad

Chociaż może 'warszawka' będzie tam przesiadywać i szczycic sie gdzie to oni jadaja...burżuje jedne Surprised
'dobry chlopak byl i malo pil...'
Odpowiedz

Big Grin Co za shit, dobrze, że mieszkam w Rzeszowie.

Właśnie doczytałem że za 9, czyli i tak jedno piwo masz gratis.
Odpowiedz

Zywiec po 11 zeta.. insze napoje.. - grałem ino w "białe misie" po ile nie iwme bo za kazdym razem inną cenę podają hehhee Jedzonka nie konsumowałem... więc sie nie wypowiem.

A co do obłsugi - no obługa, młoda, niekiedy klimatyczna - waląca do Ciebie na "TY", pełen loozik. Chociaz jak siedzialem przy barze, to mlody wyżelowany barmanek podrywał 2 blond Kryski rzucając puste butelki o podłoge..( zn w gore ale mu siem nie udawało..)

Co zaś do odwiedzających.. taa masa przypadkowych Mariolek i Zygmuntów.. a juz górują tu żeliki w bluzeczkach w paski (spytaj sie takiego kto to jest Jimi Page? chcialem sie nawet z barmanem załozyc o to , no ale wiedzial ze przegrai i nici..). Troche przyglupich dziewuch, ktore na zagranicznych przychodzą, bo tych tutaj many many....
Break the Silence
Odpowiedz

Cytat:spytaj sie takiego kto to jest Jimi Page?
Sorry, ale ja też nie znam. Kto to?
Odpowiedz

Jimi Page to jest saksofonista Cradle Of Filth!
Odpowiedz

siem przypier.. o jedną literkę..?
James Patrick Page - pasi?

Dla mnie może być i podającym ręczniki Krzysztofowi K.

off T.
Break the Silence
Odpowiedz

Zluzuj poślady, ziomek.
Odpowiedz

lepiej nie, to moze byc grozne ;P
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz