02-10-2007, 12:20 AM
Cytat:To zależy o jakich narkotykach mówimy ... bo legalizacja jakiś mózgojebów wg mnie nie wchodzi w grę ...
ależ przecież - telewizja jest już legalna!
![[Obrazek: sbo3s4.jpg]](http://i38.tinypic.com/sbo3s4.jpg)
Cytat:To zależy o jakich narkotykach mówimy ... bo legalizacja jakiś mózgojebów wg mnie nie wchodzi w grę ...
Zoltan napisał(a):a kolego pierdoli mnie to - ja brać nie będę a jak ktoś chce sobie zjebać życie to na własne życzenie ...Cytat:To zależy o jakich narkotykach mówimy ... bo legalizacja jakiś mózgojebów wg mnie nie wchodzi w grę ...
I tu pierdolisz kolego. Spotkałem się z całkiem racjonalnym stanowiskiem, że jeśli narkotyki mają być nielegalne - to w całości, jeśli mają być legalne - to wszystkie rodzaje. Przynajmniej nie byłoby potem niepotrzebnego burdelu i walk o kolejne kategorie narkotyków.
Cytat:a ja tam bym mimo wszystko chciala na legalu sobie niuchac i kupowac...
bo czasem zajoba mozna dostac jak idziesz, w kieszeni COS a tu psy cie mijaja :/
maid napisał(a):a ja tam bym mimo wszystko chciala na legalu sobie niuchac i kupowac...
bo czasem zajoba mozna dostac jak idziesz, w kieszeni COS a tu psy cie mijaja :/
maid napisał(a):a ja tam bym mimo wszystko chciala na legalu sobie niuchac i kupowac...
warsadal napisał(a):Ona mi się trochę kojarzy z KDK składemahhahahahahhahah !!
Cytat:Masz "COS" w kieszeni i nie chcesz sie podzielić tym z psami:?
maid napisał(a):16 :?