• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Legalizacja Narkotykow

Cytat:To zależy o jakich narkotykach mówimy ... bo legalizacja jakiś mózgojebów wg mnie nie wchodzi w grę ...

ależ przecież - telewizja jest już legalna!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Cytat:To zależy o jakich narkotykach mówimy ... bo legalizacja jakiś mózgojebów wg mnie nie wchodzi w grę ...

I tu pierdolisz kolego. Spotkałem się z całkiem racjonalnym stanowiskiem, że jeśli narkotyki mają być nielegalne - to w całości, jeśli mają być legalne - to wszystkie rodzaje. Przynajmniej nie byłoby potem niepotrzebnego burdelu i walk o kolejne kategorie narkotyków.
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):

I tu pierdolisz kolego. Spotkałem się z całkiem racjonalnym stanowiskiem, że jeśli narkotyki mają być nielegalne - to w całości, jeśli mają być legalne - to wszystkie rodzaje. Przynajmniej nie byłoby potem niepotrzebnego burdelu i walk o kolejne kategorie narkotyków.
a kolego pierdoli mnie to - ja brać nie będę a jak ktoś chce sobie zjebać życie to na własne życzenie ...
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Ja tam uważam że najlepiej jest se jebnąć kilka jasnych pełnych 8)
Odpowiedz

odnoszę wrażenie jakby banda księzy dywagowała o seksie i związkach
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

a ja tam bym mimo wszystko chciala na legalu sobie niuchac i kupowac...
bo czasem zajoba mozna dostac jak idziesz, w kieszeni COS a tu psy cie mijaja :/
Odpowiedz

A co, mamy 'posiadanko'??
Odpowiedz

Cytat:a ja tam bym mimo wszystko chciala na legalu sobie niuchac i kupowac...
bo czasem zajoba mozna dostac jak idziesz, w kieszeni COS a tu psy cie mijaja :/

A przypomnij ile masz latek?
Odpowiedz

maid napisał(a):a ja tam bym mimo wszystko chciala na legalu sobie niuchac i kupowac...

zaiste nie masz się czym chwalić...
[Obrazek: userbarwx1.jpg]
Odpowiedz

Ona mi się trochę kojarzy z KDK składem Laughing
Odpowiedz

maid napisał(a):a ja tam bym mimo wszystko chciala na legalu sobie niuchac i kupowac...

Masz "COS" w kieszeni i nie chcesz sie podzielić tym z psami :? Tongue
FUCK THE SYSTEM!
Odpowiedz

warsadal napisał(a):Ona mi się trochę kojarzy z KDK składem Laughing
ahhahahahahhahah !!

Cytat:Masz "COS" w kieszeni i nie chcesz sie podzielić tym z psami
:?
Odpowiedz

16 :?
Odpowiedz

maid napisał(a):16 :?

znalem jedną szesnastkę ze Stalowej. Z tobą trzeba chodzić?
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

ona chyba nie zrozumie ...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości