• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lista Przebojów - Komentarze

Dżemik napisał(a):Stig, ile masz raczek?

2 ? Wink

szczerze mówiąc to nie dowidziałem słowa "dłoni" Wink

Ramzes napisał(a):Hm,wygląda na to,że Stiguś robi "to" swoim kolegom tylko JEDNĄ ręką.Pytanie tylko-którą?

jak zwykle pleciesz głupoty

Statex napisał(a):Niemal wszystkie utwory na liscie sa albo swietne albo przynajmniej dobre, nie rozumiem tych minusow.

od samego początku mówiłem, ze minusy są chujowe. Bo służą do zdejmowania wysokich kawalkow w dół.
Odpowiedz

Manowar na 7 miejscu, Carcass na 60. Ludzie, gdzie Wy macie uszy? Surprised
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

TSA fajnie pnie sie do góry :>
Odpowiedz

statekx napisał(a):Niemal wszystkie utwory na liscie sa albo swietne albo przynajmniej dobre, nie rozumiem tych minusow.

Ale przecież to jest prosty mechanizm-debil wkleja swój typ i zaraz szybko, bez patrzenia na tytuły tracków daje im minusy, zeby przepchnąc swojego kandydata do przodu.Dlatego dopóki czegos się z tym nie zrobi zabawa będzie zjebana.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):
statekx napisał(a):Niemal wszystkie utwory na liscie sa albo swietne albo przynajmniej dobre, nie rozumiem tych minusow.

Ale przecież to jest prosty mechanizm-debil wkleja swój typ i zaraz szybko, bez patrzenia na tytuły tracków daje im minusy, zeby przepchnąc swojego kandydata do przodu.Dlatego dopóki czegos się z tym nie zrobi zabawa będzie zjebana.

dokładnie
Odpowiedz

System jest kiepski, cos trzeba z tym zrobic. Najlepiej jeszcze jakby wywalic tytuly utworow i glosowac na same albumy - tak bysmy mieli nieustajace metal/rock battle Smile ale najpierw trzeba zmienic system glosowania.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Może po prostu zostawić tylko "plusy" i będziemy mieli miarodajną opinie ludzi którzy rzeczywiście lubią dany utwór (bez tzw. "spychania" konkurencyjnych kawałków)... He ?

edit: No i dzięki mojemy głosowi Rejning Blad zajął należną sobie pozycję Mad
Odpowiedz

Ja wystawiam kolejne działo ciężkiego kalibru Big Grin Mam nadzieje, że będzie miało większego powera Big Grin
Odpowiedz

Coż za ścierwie dało munisy na Synagoga Satanae !! kurwa co tu sie dzieje !! Mad Mad
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Ace Of Spades tylko na 2 ? no ! tak mało tu hetero ?
Odpowiedz

Wiecie, to tylko taki maly mod, watpie, zeby mozna bylo go skonfiguorwac tak, aby pasowal Nam wszystkim ;)
Odpowiedz

Ale mógłby być jakiś limit utworów od jednego usera bo się robi burdel
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Dokladnie, tak jak napisal Acrid - jest to tylko maly mod, i nie ma za bardzo mozliwosci skonfigurowania go w sposob taki jak chcecie.
Sugerowalbym raczej nie brac tej listy tak bardzo na powaznie, przeciez to tylko zabawa, co nie...? 8)
Odpowiedz

Rage -Paint The Devil On The Wall Tongue dodane ;] głosowac Big Grin!
Odpowiedz

NIE ! to walka o poziom heteroseksualności na forum !!
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz