Forum Rockmetalshop
Człowiek, a może i więcej... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Człowiek, a może i więcej... (/thread-cz%C5%82owiek-a-mo%C5%BCe-i-wi%C4%99cej)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Człowiek, a może i więcej... - Prisca - 04-01-2005

Nigdy nie byłam osobą mocnej wiary, nie jestem i nie będę...

Ale jak włączyłam telewizor, puste łzy popłynęły po policzkach...

Papież... myślę, że dla nas - To ktoś więcej niż Papież...

- Neth - 04-01-2005

na kazdego czas przyjdzie
nie powiem bym byl wesol

- Kalin - 04-01-2005

Przykre, ale niestety to się kiedyś musiało stać.
Mimo wszystko jest bardzo przykro. :/

Re: Człowiek, a może i więcej... - Pandora - 04-01-2005

Prisca napisał(a):Papież... myślę, że dla nas - To ktoś więcej niż Papież...

Z całą pewnością. Szkoda człowieka...

- Emma - 04-01-2005

ehh az bark slow Sad

- velvetova - 04-01-2005

ja rowniez jakos wierzaca nie jestem...ale papieza nie postrzegam jako glowe Kosciola...postrzegam go jako czlowieka ktory zrobil wiele dla swiata...zzjednoczyl Koscioly...i wg mnie byl najbardziej tolerancyjnym czlowikiem jakiego znalam...

- Kazama - 04-01-2005

[`] [`] ['] Sad

- Mr_Hyde - 04-01-2005

Jestem niewierzacy i tez jak coponiektorzy psotrzegam papieza jako wielkiego czlowieka ktory zrobil tyle dla ludzkosci czego nikt dotad nie uczyniil . No i jak na kazdego czlowieka nadszedl czas Sad

- ReTuRn - 04-01-2005

Coz moga w takiej chwili wyrazic slowa...

Wielki bojownik o Pokoj, o Wolnosc i Sprawiedliwosc odchodzi... kto nas poprowadzi...

[*]

Nie odchodz...

- Tuomasss - 04-01-2005

Jesteśmy świdkami jak gaśnie jedna z najwiekszych postaci w historii świata. Człowiek który swoją postawą pokazywał, że można przezwyciężać wszelkie podziały, człowiek który stanowił inspirację dla wielu. Człowiek dzięki któremu tli się wciąż w mnie wiara w ludzi...
Bez niego będzie inaczej, świat nie będzie już taki sam... To trudne, dziwne... Bo dla wielu z nas Paipeż był od zawsze, i bez niego będzie tak jakoś dziwacznie, niezależnie od tego czy ktoś jest wierzący czy nie...

- Tomash - 04-01-2005

ćały ten medialny cyrk jest okropny...dajmy może odejść chyba największemu Polakowi XX wieku w spokoju...bo już na nic innego chyba nie ma co liczyć Sad

- =Sat= - 04-01-2005

kurczę ludzie co wy robicie. stawiacie świece jeszcze żyjącemu istnieniu kto was tego nauczył? dziećmi grabarza jesteście?

- Vlkodlak - 04-01-2005

też mi się w pewnym momencie przykro zrobiło. Papież to wielki człowiek, i jeszcze walczy. A gdzieś w telewizji puścili program o historii jego pontyfikatu. Tak jakby już go nie było wśród nas...

- aXe Rose - 04-01-2005

Odejście ludzi, których cenię, zwykłem czcić ciszą...

- Tomash - 04-01-2005

Vlkodlak napisał(a):też mi się w pewnym momencie przykro zrobiło. Papież to wielki człowiek, i jeszcze walczy. A gdzieś w telewizji puścili program o historii jego pontyfikatu. Tak jakby już go nie było wśród nas...

Telewizje i gazety pewnie już od paru lat mają "gotowce" n/t śmierci papieża, eh nie chce mi się o tym pisać...