-
Neth - 04-29-2005
Laska napisał(a):Ja tez bym sie chetnie gdzies zapisal. Akurat jutro w mojej kochanej Iłży jest turniej rycerski wpadajcie
oczywiscie ja nie pojade... dlaczego?? bo sie kurwa chwilowo templarzy zdezorganizowali, a sam jechac nie bede... coprawda moglbym sie wybrac z gryfem, ale za pozno juz na jakiekolwiek dzialania ;/ (a spodnie, koszule i tunike chuj trafil tak btw)
-
.Karina. - 05-13-2005
ja jestem w bractwie..od tygodnia ;P czyli zaczynam..i tu proźba do Was....znacie jakieś strony z sukniami....muszę uszyć, ale jeszcze nie wiem jaką..proszę o pomoc
- Arion - 05-13-2005
www.freha.pl
a przede wszystkim polecam odpowiednią literaturę - Turska, Gutkowska-Rychlewska, Szyller, Boucher oraz krytyczne studia ikonografii epoki.
popytaj się też ludzi w bractwie, to pierwsze co powinnaś zrobić. i przede wszystkim popracuj sama (:
-
.Karina. - 05-13-2005
Dziękuje Ci dobra kobieto

....uczę się tańczyć..uczę....
-
.Karina. - 05-14-2005
a jakieś konkretne strony z sukniami...???????
- Arion - 05-14-2005
strony?
do biblioteki pójdź ;]
w opracowaniach często autorzy załączają szkice, a także w bibliografii adresy do różnych innych pozycji książkowych, jak i malarzy. wszystko tam jest.
w necie wyszukaj sobie tylko galerie obrazów.
aha - i wejdź na freha. stamtąd też można trochę wyczytać i ewentualnie rozwiać wątpliwości ;]
wszystko jest możliwe, mi nie pomagał nikt, a w przeciągu dwóch miesięcy od wstąpienia do bractwa miałam już kiecki, szyłam facetom i poznałam ubiory tego okresu (:
-
.Karina. - 05-14-2005
dzisiaj byłam w bibliotece....hmmm...nic nie dostałam, będę musiała na dłużej się tam wybrać...a Ty jaką masz suknie???
-
wilk_fenriz - 05-23-2005
ja osobiscie nie mam sukni ale mam nadzieje ze sie kiedys dorobie 8)
ma ktos zamiar w tym roku jechac na wolin ? heeeeeeeeeej !
-
Hethell - 05-23-2005
ja mam nadzieje byc w tym roku

i Valhalla tez
-
wilk_fenriz - 05-23-2005
haha to jak zobaczycie takie cos biegajace w suknie to bede ja :p
-
Hethell - 05-23-2005
bede wypatrywac :brodate i w sukience
-
wilk_fenriz - 05-23-2005
zeby nie robic OT dopisze tylko ze ogole sie dla niepoznaki
-
Hethell - 05-23-2005
cholerka

to juz cie w tlumie wikinskiech kobiet nie wypatrze
-
Valhalla - 05-23-2005
Jade na 1000%- wilk_fenriz boj sie

i tak Cie znajdziemy
-
Neth - 05-23-2005
a ja pod grunwald i tam mnie nikt nie znajdzie bo zapewne nie pojade z druzyna jeno z kumplami

i bedzie jak w zeszlym roku - umknie mi 3/4 imprezy bo sie gdzies po pijaku w krzakach zaszyje...