-
Atreju - 05-15-2005
aXe Rose napisał(a):Atreju napisał(a):Dżemik napisał(a):Rozumiem ze komus muzyka Manowar moze sie podobac, ale nikt mi nie wmowi ze graja ciezko..
Hahahahaha... a jaki niby zespół został zapisany w księdze rekordów Guinessa, jako najpotężniejszy i najgłośniej grający zespół, hę? :?
Najgłośniej?
....
....
....
Venom: 147 dB na Hammersmith Odeon..
A mnie się zdaje, że ManOwaR. Chyba że Venom jakoś niedawno jeszcze ich pobił, ale nie sądzę :?
-
ReTuRn - 05-15-2005
A co za roznica, kto zagra glosniej? Tylko i wylacznie sprawa lepszego naglosnienia- nic nie zalezy w tym przypadku od muzykow, czyz nie? Zreszta za glosno tez zle :>
-
Tomash - 05-15-2005
Kudłaty_87 napisał(a):Tomash czy ja Ciebie z kimś pomyliłem czy też dobrze wydaje mi się, że za bardzo za ManOwaRem nie przepadałeś????
Nie przepadam, ale te albumy lubie, zresztą nie przepadam głównie za ich imagem i kreowaniem ich na niewiadomo kogo, do muzyki raczej nic nie mam
-
Dżemik - 05-15-2005
KelThuz napisał(a):Dżemik napisał(a):Jak brzeczenie muchy moze 'zajebywac pozerow'? Rozpierdalac? Rozlupywac czaszki? Rozumiem ze komus muzyka Manowar moze sie podobac, ale nikt mi nie wmowi ze graja ciezko..
widac ze kurw nie slyszal nigdy Into Glory Ride, czy Hail To England
przeciez to brzmienie bylo rewolucyjne i calkowicie unikalne dla Manowar, srałbyś w gacie knypie, jakbys to uslyszal w 1984. Jaka szkoda, ze ciebie jeszcze wtedy na swiecie nie bylo 
A 5 letni Wszebadzik sikal po nogach ze szczescia, podczas sluchania tych plyt oczywiscie?
Tak sie sklada ze mam oba albumy..

hock: Zatem nie zakladaj z gory, ze ich nie slyszalem..
Cytat:Hahahahaha... a jaki niby zespół został zapisany w księdze rekordów Guinessa, jako najpotężniejszy i najgłośniej grający zespół, hę?
Najglosniejszy? Byc moze.. W kazdym razie jest to jeden z glosniejszych zespolow na swiecie..
Najpotezniejszy? Buahaha..
To ze graja glosno, nie oznacza iz graja ciezko..
- Anonymous - 05-15-2005
Wszystkie płyty ManOwaR rozpierdalają pozerów. Cała potęga brzmienia oraz instrumentów robi miazgę z pozerskich czerpów. Najlepszymi płytami są "Kings Of Metal", "Into Glory Ride", "Battle Hymns", "Hail To England" (wogóle wszystkie są bardzo równe, nie posiadają słabszych czy gorszych kawałków, są arcydziełami). Płyty koncertowe są dopełnieniem i ukazują ogromną moc.
No nie inaczej!
-
KelThuz - 05-15-2005
Dżemik napisał(a):Tak sie sklada ze mam oba albumy..
w mp3 sie nie liczy, to raz
a dwa, jestes gluchy
trzy - za grosz nie masz pojecia o metalu
Cytat:Najpotezniejszy? Buahaha..
nie byles nigdy na koncercie Manowar, wiec gowno wiesz o ich poteznym brzmieniu na zywo, urwaloby ci jaja przy samej dupie
-
HateMe! - 05-15-2005
Jakie kulturalne dyskusje

Czy do was nie dociera że dla niektórych ManOwaR jest słaby ? Zależy od gustu,dla mnie też zbyt potężne to to nie jest ...
Cya
HateMe!
-
Valhalla - 05-15-2005
Atreju napisał(a):Scully napisał(a):@Atreju: ja bardzo się cieszę, że jestem dziewczynką, ale Ty masz chyba o mnie nieco błędne zdanie.
Nie przyznasz mi racji co do ballad, dlatego, że Ci "nie wypada" ich słuchać (wnioskuję, że babą nie jesteś)
, czy z innych powodów? 
Bo babby ogólnie jakieś takie... nie do życia, balladki, wzdychanie do DeMaio pewnie, a tu nie chodzi o lamenty, tylko o konkretny wypier.ol
Bez urazy. Ja też jestem wrażliwy na piękno ballad, lubię się wzruszać, ale akurat w przypadku ManOwaR chodzi tu o potęgę metalu, honor, braterstwo, zjednoczenie w walce, walce o wolność, prawdę i METAL 8)
Najlepsze są 4 pierwsze albumy. Trzy z nich to prawdziwy epic metal, który później gdzieś nieco przybladł.
tez jestem baba i jakos moimi ulubionymi piosenkami Manowar nie sa ballady...
-
Atreju - 05-15-2005
Bo niektóre baby są po prostu babami z jajami, nierzadko większymi niż niejeden stuprocentowy facet
-
KelThuz - 05-15-2005
Atreju napisał(a):Bo niektóre baby są po prostu babami z jajami, nierzadko większymi niż niejeden stuprocentowy facet 
np. większymi niż jaja dżemika, co nasienie chętnie łyka
Cytat:Czy do was nie dociera że dla niektórych ManOwaR jest słaby ? Zależy od gustu,dla mnie też zbyt potężne to to nie jest ...
przecież obiektywnie można wykazać, że ManowaR zabija.
A ile ty masz w ogóle lat, żeby chociaż polemizować na temat Potęgi?
Rozpuszczona gówniarzeria dostaje wszystko na tacy i śmie wybrzydzać.
-
hegemon88 - 05-15-2005
HateMe! napisał(a):dla mnie też zbyt potężne to to nie jest ...
Twoja stara zbyt potężna to nie jest.
-
Dżemik - 05-15-2005
KelThuz napisał(a):Dżemik napisał(a):Tak sie sklada ze mam oba albumy..
w mp3 sie nie liczy, to raz
a dwa, jestes gluchy
trzy - za grosz nie masz pojecia o metalu
1. NIe w mp3 geniuszu..
2. Ale za to piekny.. :]
3. If you say so..
Cytat:Najpotezniejszy? Buahaha..
Cytat:nie byles nigdy na koncercie Manowar, wiec gowno wiesz o ich poteznym brzmieniu na zywo, urwaloby ci jaja przy samej dupie
Tak.. Nie ulega watpliwoscie ze Manowar urywa leb, w przeciwienstwie do np. cieniutkiego Pig Destroyer..
KelThuz napisał(a):Atreju napisał(a):Bo niektóre baby są po prostu babami z jajami, nierzadko większymi niż niejeden stuprocentowy facet 
np. większymi niż jaja dżemika, co nasienie chętnie łyka

To nie ja jestem fanem pedalskiego wycia, tylko Ty.. Wole heteroseksualny death..
- Anonymous - 05-15-2005
Dżemik napisał(a):To nie ja jestem fanem pedalskiego wycia, tylko Ty.. Wole heteroseksualny death.. 
"Pedalskim wyciem" nazywaj swoje odgłosy, które wydajesz kiedy siedzisz w WC
-
ReTuRn - 05-15-2005
Jezeli mialo to byc smieszne, to nie wyszlo...
- Anonymous - 05-15-2005
aXe Rose napisał(a):Najgłośniej?
....
....
....
Venom: 147 dB na Hammersmith Odeon..
Jeśli 130 dB może wywołać ból, a 140 dB to granica.