Forum Rockmetalshop
HORRORY - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: HORRORY (/thread-horrory)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

- Cathryn - 03-02-2006

metallgirl napisał(a):A co sadzicie o tych zejebistych "horrorach" Laughing z muzyka techno,czy nu-metalowa w tle i bohaterowie maja wdzianka rodem z matrixa,czy innego kvltowego filmu Tongue

Proponuje,zeby zrobic promocje na narkotyki,to moze hamerykance zaczna znowu robic kóltowe horrory Tongue
To nie horrory, to kicz albo dobry film Smile Taki Blade np. mi się podobał, ale horrorem go nie nazwę Tongue

- metallgirl - 03-02-2006

Cathryn napisał(a):
metallgirl napisał(a):A co sadzicie o tych zejebistych "horrorach" Laughing z muzyka techno,czy nu-metalowa w tle i bohaterowie maja wdzianka rodem z matrixa,czy innego kvltowego filmu Tongue

Proponuje,zeby zrobic promocje na narkotyki,to moze hamerykance zaczna znowu robic kóltowe horrory Tongue
To nie horrory, to kicz albo dobry film Smile Taki Blade np. mi się podobał, ale horrorem go nie nazwę Tongue

no wlasnie,i ja sie czasem zastanawiam czemu takie filmy sa na polkach z kategoria Horrory Tongue

- Beast King - 03-08-2006

Tomash napisał(a):Nie inaczej, tego na trzeźwo się po prostu nie da, jak leciała 3 część to się poważnie zastanawiałem czy mi się to uroiło czy naprawdę możliwe jest zrobienie czegoś AŻ tak głupiego Laughing

Taa, to samo mnie dopadło, gdy wczoraj oglądałem trójeczkę. Jedynie koniec był fajny Smile

- Ghoul - 03-16-2006

Najlepsze sa horrory z Belą Lugosi, Vincentem Pricem, Borisem Karlofem, Maxem Schrekiem, czyli.. Dracula, Frankenstein, Nosferatu, Wolfman, Mummy. Smile ALL BLACK'nWHITE! Smile

Niestety w dzisiejszych czasach malo sie ukazuje pozadnych horrorow.. Sad

Ulubiony bohater: Jason, Pinhead, Hrabia Orlok.

- Beast King - 03-17-2006

O tak, jak obejrzałem remake "Mumii" (niedawno na TVN dawali) to myślałem, że zdechnę z żalu.

- Ghost_82 - 03-17-2006

Ja własnie obejrzałem sobie horror "Hostel". Musze powiedzieć, że akurat mi sie nie spodobał. Fabuła zjebana, a na dodatek akcja rozpoczyna sie dopiero w połowie filmu. Film oceniam 5/10.
Zdecydowanie wolę Piłe 2.

- Ghoul - 03-17-2006

Beast King napisał(a):O tak, jak obejrzałem remake "Mumii" (niedawno na TVN dawali) to myślałem, że zdechnę z żalu.

Cytat:ALL BLACK'nWHITE
[/quote]

- statekx - 03-17-2006

Beast King napisał(a):O tak, jak obejrzałem remake "Mumii" (niedawno na TVN dawali) to myślałem, że zdechnę z żalu.

ale przeciez to nie horror, tylko przygodowy.

- seelenleib - 03-18-2006

metallgirl napisał(a):(...) Proponuje,zeby zrobic promocje na narkotyki (...)

bardzo chetnie, przynajmniej jakas odmiana bedzie (polska nigdy nie miala rewolucji psychodelicznej - nasz '68 to porazka na calej linii)

- Tomash - 03-18-2006

seelenleib napisał(a):

bardzo chetnie, przynajmniej jakas odmiana bedzie (polska nigdy nie miala rewolucji psychodelicznej - nasz '68 to porazka na calej linii)

No a co miało z tego wyjść skoro zamiast LSD był rozpuszczalnik? Laughing

A do tematu - ciekawe jest to że, większość dobrych horrorów, i to zaró[url]no tych "trzymających w napięciu" jak i tych gore byłą robiona dość skromnymi środkami Smile[/url]

- metallgirl - 03-21-2006

Tomash napisał(a):
seelenleib napisał(a):

No a co miało z tego wyjść skoro zamiast LSD był rozpuszczalnik? Laughing

A do tematu - ciekawe jest to że, większość dobrych horrorów, i to zaró[url]no tych "trzymających w napięciu" jak i tych gore byłą robiona dość skromnymi środkami Smile[/url]

Nie wiem,czy sie dobrze zrozumielismy,chodzilo mi o to ,ze przy dzialaniu narkotykow ma sie fajne pomysl,skad te wszystkie super piosenki i niezapomniane filmy Tongue Laughing

Tomash - racja, mnie wkurzaja takie filmy z tymi 'szok-efektami' ,ze nic sie niedzieje, tyko wyskakuje co chwile jakis chvj i buuu Tongue

A ogladal ktos film christine,czy last house on the left? Smile

- statekx - 03-21-2006

metallgirl napisał(a):christine

prawdziwy znawca horroru powinien znac to dzielo na pamiec.

- metallgirl - 03-21-2006

statekx napisał(a):
metallgirl napisał(a):christine

prawdziwy znawca horroru powinien znac to dzielo na pamiec.
to witaj w klubie trv znawcow horrorow Smile

- gayser - 06-04-2006

Jeżeli chodzi o horrory to nie pamiętam takiego który obudzilby we mnie lęk Crying or Very Sad
Ale horror dobry film byleby nie był za bardzo przewidywalny... "Piątek 13-go" spox... Lubię patrzeć jak ktoś dostaje toporem w łeb i wstaje, odrazu mi się humor poprawia Laughing Laughing Laughing

- statekx - 06-04-2006

gayser napisał(a):Jeżeli chodzi o horrory to nie pamiętam takiego który obudzilby we mnie lęk Crying or Very Sad
Dobrego horroru nie widziales.

gayser napisał(a):Ale horror dobry film byleby nie był za bardzo przewidywalny... "Piątek 13-go" spox...

Cipka a nie horror.