Forum Rockmetalshop
Bractwa Rycerskie - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Bractwa Rycerskie (/thread-bractwa-rycerskie)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

- Neth - 03-19-2005

Mowiac ze matrwi mnie fakt, iz wystawiaja templarow naprzeciw bialorusinom mialem na mysli dobro naszych wszchodnich sasiadow - jak ZE MNA zadra to nie bedzie co zbierac :P:P:P ^^;
Jeszcze o podbojach nie mowili, za to nasz szkoleniowiec opowiadal czego nam w walce nie wolno - zeszlo sie na dobre pol godziny pokazu :].

- Valhalla - 04-18-2005

Neth napisał(a):Mowiac ze matrwi mnie fakt, iz wystawiaja templarow naprzeciw bialorusinom mialem na mysli dobro naszych wszchodnich sasiadow - jak ZE MNA zadra to nie bedzie co zbierac TongueTongueTongue ^^;
Jeszcze o podbojach nie mowili, za to nasz szkoleniowiec opowiadal czego nam w walce nie wolno - zeszlo sie na dobre pol godziny pokazu :].
Buaha, jaki skromniutki Tongue
Moim jakze obiektywnym zdaniem, bialorusini sa jednak nieco bardziej "krwiozerczy" Angry

- =Sat= - 04-19-2005

Białorusini to bestie, za to ich cenię. W zyciu, w walce i na scenie.

- Mario1349 - 04-20-2005

ja sobie walczyłem w Drużynie Rycerskiej Ziemi Zagłębia (jak sama nazwa mówi przynależeliśmy do późnego średniowiecza) ale niestety się to rozleciało, teraz skręcamy nowe bractwo. A co do hełmów, psi pysk rządzi Big Grin Big Grin Big Grin

- =Sat= - 04-20-2005

jeśli mowa o niewinności i nieskazitelności to koleżanka ostatnio miała problem. Jej chłopak ją stukał podczas gdy w telewizji podawali info o śmierci Wojtyły. Ona ma wyrzuty, że nie przerwali.

To jest dopiero grzesznica. Ciekawe ile forumowe niewiasty mają za uszami.

- aXe Rose - 04-20-2005

O fuck.. a ja wtedy grałem właśnie "Dyers Eve" Metalliki.. Profan, grzesznik i kawał chuja ze mnie Wink

- Mario1349 - 04-21-2005

ja siedziałem w knajpie i jak zwykle piłem browary vóde i jabole (to przed knajpą Tongue )

- Valhalla - 04-21-2005

=Sat= napisał(a):jeśli mowa o niewinności i nieskazitelności to koleżanka ostatnio miała problem. Jej chłopak ją stukał podczas gdy w telewizji podawali info o śmierci Wojtyły. Ona ma wyrzuty, że nie przerwali.

To jest dopiero grzesznica. Ciekawe ile forumowe niewiasty mają za uszami.
Ciekawosc to 1szy stopien do piekla Laughing

- Mario1349 - 04-21-2005

Valhalla napisał(a):Ciekawosc to 1szy stopien do piekla Laughing
pani Valhalla ma chyba nie czyste sumienie Tongue Big Grin

- Valhalla - 04-21-2005

Mario1349 napisał(a):
Valhalla napisał(a):Ciekawosc to 1szy stopien do piekla Laughing
pani Valhalla ma chyba nie czyste sumienie Tongue Big Grin
Niewykluczone Laughing Laughing Laughing

- Mario1349 - 04-22-2005

Valhalla napisał(a):Niewykluczone Laughing Laughing Laughing
haha wiedziałem Big Grin Tongue

- Valhalla - 04-22-2005

Mario1349 napisał(a):
Hmm zadna filozofia Tongue Kazdy ma "cos tam" na sumieniu Laughing

- Neth - 04-22-2005

Valhalla napisał(a):
Mario1349 napisał(a):
Hmm zadna filozofia Tongue Kazdy ma "cos tam" na sumieniu Laughing
o ile takowe sumienie posiada. jesli nie, w takim razie nie ma sobie nic do zarzucenia.
JEzeli jutro odwolaja moj trening to stane sie niemily.

- Valhalla - 04-23-2005

kazdy ma jakies sumienie Big Grin chyba nie istnieja ludzie totalnie bezkrytyczni, glupi to i owszem, ale bezkrytyczni chyba nie Laughing Laughing

Moze nie odwolaja Wink Smile

- Neth - 04-23-2005

Valhalla napisał(a):Moze nie odwolaja Wink Smile
odwolali...