- Anonymous - 05-10-2005
pieśnie nawet dobre, ale image trochę śmieszny
-
MasterGrucha - 05-12-2005
muzyka manowar jest niewskazana pozerom gdyż zniszczy ich !
-
aXe Rose - 05-12-2005
Ale wyjebał.
-
Lech - 05-13-2005
ano dojebal

pewnie kolejna prowokacja, podobnie jak w temacie o Slipknocie :?
-
Kamil - 05-13-2005
hmm... wszytskie posty przeczytalem i jestem zdruzgotany... kurde, tak beznadzienych wypowiedzi to nawet dzieci w podstawowce nie maja... nie mowie oczywiscie do wszytskich, ale jednak do swietnej wiekszosci...
ja sprawe manowar rozwiaze inaczej: dobra kapela, ale sa inne, dorownujace jej... no i sa jeszcze lepsze...
co do calej manowarowskiej otoczki- kicha, ale chwytliwa, w koncu mowi sie o nich i sa na ustach calej rzeszy fanow metalu, niezaleznie od tego, czy manowar lubia, czy nie...
-
hegemon88 - 05-13-2005
Kamil napisał(a):co do calej manowarowskiej otoczki- kicha, ale chwytliwa,
Odpierdol sie od Manowar, oni walcza o prawdziwy metal!
-
ReTuRn - 05-13-2005
Dooobre...
Hegemon88- niszczysz czlowieku
-
Kudłaty_87 - 05-13-2005
Wiecie co? Jak otworzyli 2 temat o tej kapeli to myslałem ze co niektórzy dzadzą sobie spokój z wyzywaniem zespołu i nas jego fanów. Ale pietruszka nie... Ludzie weźcie się zastanówcie zanim coś napiszecie...
Pomimo wielu negatywnych głosów ManOwaR najlepszy jest... koniec posta.
-
Dżemik - 05-14-2005
Kudłaty_87 napisał(a):Wiecie co? Jak otworzyli 2 temat o tej kapeli to myslałem ze co niektórzy dzadzą sobie spokój z wyzywaniem zespołu i nas jego fanów. Ale pietruszka nie... Ludzie weźcie się zastanówcie zanim coś napiszecie...
Echu.. ^^ Akurat na tym forum, to fani Manowara bardziej bluzgaja na ludkow, ktorzy za Adamsem & Co. nie przepadaja, niz na odwrot..
Tutaj o Manowarze mowi sie dobrze, lub nie mowi sie wcale..
-
Kudłaty_87 - 05-14-2005
Cytat:Tutaj o Manowarze mowi sie dobrze, lub nie mowi sie wcale..
Eh no nie chodzi mi o to że wszyscy mamy pisać że ManOwaR jest zajebisty i koniec... Ale jeśli już krytykujemy to użyjmy może konkretnych argumentów a nie rzucajmy na lewo i prawo czosnkami i pietruszkami... a Wy drodzy fani ManOwaR też starajcie się pisać konkrety a nie bluzgi....
Tjaaa... Kumpel mi kiedyś powiedział że jestem w niektórych sprawach idealistą...
-
KelThuz - 05-14-2005
Kudłaty_87 napisał(a):a Wy drodzy fani ManOwaR też starajcie się pisać konkrety a nie bluzgi....
konkrety?
MANOWAR NISZCZY!
Kto się pod tym nie podpisuje, ten pedał i dziwka szmata
-
hegemon88 - 05-14-2005
Dżemik napisał(a):Tutaj o Manowarze mowi sie dobrze, lub nie mowi sie wcale.. 
No to chyba oczywiste ze osoby majace neutralne badz negatywne nastawienie do Manowar nie powinny sie tu wypowiadac.
Nie inaczej!
-
Kudłaty_87 - 05-15-2005
Cytat:MANOWAR NISZCZY!
I tu się zgdzam w 100%
-
Scully - 05-15-2005
A ja się nie podpiszę, ja mam własne zdanie
MANOWAR MIAŻDŻY!
a tak celem rozwinięcia nieco wypowiedzi, stworzyli jedne z najpiękniejszych ballad na heavymetalowym poletku, jeśli nie najpiękniejsze.
-
Atreju - 05-15-2005
A babom tylko ballady we łbach :? W ManOwaR'ze nie o ballady sięrozchodzi. Tu rozchodzi sięo to, że ManOwaR ma rozpierdalać, rozłupywać czaszki jak orzechy, bo wszyscy wiemy, że: "Other bands plays, ManOwaR KILLS !!!" I to jest sedno sprawy. Ballady są dobre jako dodatek, ale tu chodzi o zajebywanie pozerów dziewczynko