Forum Rockmetalshop
Jak spędzacie wakacje?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Jak spędzacie wakacje?? (/thread-jak-sp%C4%99dzacie-wakacje)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

- qsiarz - 07-13-2005

a ja jade do ogrodzienca na zjazd rycerski 29 odjazd Tongue reszta wakacji nudy

- dark_grzyb - 07-13-2005

hehe podejrzewam, że 2 miech obijania się nad bałtykiem [no w sumie to mieszkam nad bałtykiem]
dorywczo praca na promenadzie, robienie zielnika i to chyba wszystko z tego czego nie robie w roku szkolnym

- Arion - 07-17-2005

ja właśnie wróciłam z Grunwaldu, pojutrze jakoś jadę do 3city dowieźć papiery na uniwerek ;D
na zlot forum nie jadę, bom spłukana doszczętnie, a turniej jeszcze jeden planuję... ><;

- aXe Rose - 07-17-2005

Też chyba nie jadę, bom spłukany, a jeszcze muszę zahaczyć o zlot fanów Metalliki w sierpniu.

- Mario1349 - 07-21-2005

a ja zapierdalam w pracy 6 dni w tygodniu i w sumie gówno z tego mam, a wybieram się na Goblikon (konwent RPG dla nie wtajemniczonych) i być może na zlot forumowiczów, ale to się zobaczy jak się z szefem będzie dało dogadać.

- Valhalla - 07-21-2005

a ja pracuje w czwartki i piatki 6zl/h i jestem zadowolona Wink

- Arion - 07-21-2005

a ja czytam/imprezuję i robię jakieś dziwne rzeczy... ^^;
o, dziś na przykład byłam u fryzjera [żyje kobita ;D] i kupiłam sobie 2 duże opakowania kredek ;D
i werbuję ludzi na stancję <:
i szukam roboty ;D

i żyję myślą o październikowej emigracji do 3city.
mam mieszane odczucia, dziś huśtawka na stronie pozytywnej (:

- deathless - 07-22-2005

hyyh.. ad morzem siedze... ale cale szczescie w niedziele wracam na 6 dni... znowu 2 tyg morze i w koncu chataSmile

- Wishmaster - 07-22-2005

Mnie czekają prawdopodobnie 2 tygodnie nad morzem ze starszymi, żeby poprawić nadszarpane stosunki międzyludzkie Laughing , ale za nic mi się nie chce... Wolę góry i lasy Big Grin , są bardziej mroczne Laughing i młodzieżowe Laughing. Spotykam się ze znajomymi, wymyślam kolejne sesje RPG i robię co w mojej mocy, zeby mi ich playerzy nie rozwalili Big Grin. Poza tym słucham całymi dniami muzyki, ćwiczę silną wolę (już prawie 3 tygodnie nie piłem Rolleyes ) i próbuje cieszyć się każdą chwilą... bo coraz bliżej do końca wakacji Evil or Very Mad , choć z drugiej strony, jakby nie było, to jest też coraz bliżej do następnych Laughing Laughing Laughing

- whatsername - 07-22-2005

Łeeeee to ja jade z rodzicami w góry .... to ma byc taki rodzinny wypad , fajnie , miło i bez zgrzytów .... Ehh ja tego nie przeżyję Laughing 18 lat jakos żyłam bez wyjazdów ze starymi to po co to teraz zmieniać ?

- Mario1349 - 07-22-2005

Valhalla napisał(a):a ja pracuje w czwartki i piatki 6zl/h i jestem zadowolona Wink
a ja pracuję 6 dni w tygodniu po 8 godzin i dostaję 7,5/h co daje całkiem fajną sumkę Tongue poza tym nie mam czasu zupełnie na nic bo wstajęo 4.30 a w domu jestem po 15 totalnie zjebany i najczęściej idę spać :/

- Valhalla - 07-22-2005

Mario1349 napisał(a):
Valhalla napisał(a):a ja pracuje w czwartki i piatki 6zl/h i jestem zadowolona Wink
a ja pracuję 6 dni w tygodniu po 8 godzin i dostaję 7,5/h co daje całkiem fajną sumkę Tongue poza tym nie mam czasu zupełnie na nic bo wstajęo 4.30 a w domu jestem po 15 totalnie zjebany i najczęściej idę spać :/
yhyhy u mnie tak wygladaja piatki o jakiejs 7 wstaje a w domu jestem po 18 i nie mam sily na piatkowe szalenstwa Tongue Ale sobie odbijam jutro i w poniedzialek akuratnie Big Grin

- Mario1349 - 07-22-2005

Valhalla napisał(a):... Ale sobie odbijam jutro i w poniedzialek akuratnie Big Grin
a ja nie mam na to czasu Sad

- Valhalla - 07-22-2005

Mario1349 napisał(a):
Valhalla napisał(a):... Ale sobie odbijam jutro i w poniedzialek akuratnie
a ja nie mam na to czasu
yyy odespij sobie do 19 o 20 skocz na piwko na przeciwko wroc do domu o 2 jebnij sie w wyro na te 2,5h i moze przezyjesz nastepny dzien pod warunkiem ze nastepnego dnia pojdziesz spac o 15 i wstaniesz dopiero na rano do pracy? Wink

- wilk_fenriz - 07-22-2005

a ja sie opierdalam i planuje wyjazd do wrocka do Wandy i Dzielnego Woja Heth Smile wtajemniczone wiedza o co chodzi ? Smile