Forum Rockmetalshop
==Manowar== - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: ==Manowar== (/thread-manowar--1922)

- Frustra - 05-09-2005

ale się zakotłowało w temacie... dziwne, że jeszcze nikogo nie chcieli "zaorać"...

- aXe Rose - 05-09-2005

ZAORAĆ WRRRROGA!! Big Grin

- Tilomus - 05-09-2005

Spokojniej, ja was tylko zapytałem co sądzicie o tym zespole a wy tu od "kurw" się wyzywacie. Nie jedzcie tak po sobie bo to nic nie da, okażcie nieco szacunku do innej osoby.

Zacznijcie myśleć!!!
To nie boli!!!

Jeśli kogoś uraziłem to z góry przepraszam.

- ReTuRn - 05-09-2005

Cytat:wiec nie macie do powiedzenia nic innego tylko
"manowar to wiocha"
"m to pedaly"
"m to pozerzy" etc
albo
"m rzadzi"
"komu nie podoba sie m ten jest pozerem"
"zaorac tych ktorzy nie lubia m"

bez urazy, ale nawet banda przychlastow z mojej klasy ma bardziej ambitne klotnie...

Nie inaczej! Big Grin

To jest klotnia doprawdy, wybaczcie mi stwierdzenie, na poziomie 4 klasy podstawowki, wtedy pamietam takie metody rozwiazywwania sporow byly. Zazwyczaj konczyly sie przepychankami i tym, ze ktos obrywal po ryju...

W koncu jestescie (wiekszosc z was) inteligentnymi ludzmi (Tomash, KelThuz, psychosis[?]) umiecie chyba prowadzic debate normalnie... Jak tak dalej pojdzie, to faKTYCZNIE LEPIEJ BEDZIE TEN TOPIC ZAMKNAC... (MYSLALEM, ZE NIGDY TEGO NIE NAPISZE).

- hegemon88 - 05-09-2005

ReTuRn napisał(a):ktos obrywal po ryju...

I to jest sluszna koncepcja - daj po ryju krytykom manowar.

- Tomash - 05-09-2005

Tilomus napisał(a):Spokojniej, ja was tylko zapytałem co sądzicie o tym zespole a wy tu od "kurw" się wyzywacie. Nie jedzcie tak po sobie bo to nic nie da, okażcie nieco szacunku do innej osoby.

Zacznijcie myśleć!!!
To nie boli!!!

Jeśli kogoś uraziłem to z góry przepraszam.

No to napisałem co myśle, zresztą moim zdaniem nie napisałem o tej kapeli nic złego, ani nic co nie było by prawdą(a już na pewno w moim pierwszym poście w tym temacie), a Ci od razu...eh Mad

- Kalin - 05-09-2005

DeMoN.|. napisał(a):o to, to
Wymyśl coś swojego :?
Bo jeszcze bardziej sie śmieszny robisz mimo tego że chcesz być poważny, pajacu.

- KelThuz - 05-09-2005

niestety, 5 minut temu dotarło do mnie, iż Manowar jest już passe...

albowiem teraz tylko betoni:
www.terasbetoni.com

[Obrazek: terasbetoni_3.jpg]

I _NIE_MA_CHUJA_!!!

- ReTuRn - 05-09-2005

Pytanie za 5 pkt:

Powinien smiac sie, czy plakac?

- aXe Rose - 05-09-2005

Powinni mieć na stronie całą treść również in english, a nie tylko historię :?

- Atreju - 05-10-2005

A co w tej historii, bo nie czytałem? Piszą od ilu lat chodza na pakiernię? Confusedhock:

- KelThuz - 05-10-2005

aXe Rose napisał(a):Powinni mieć na stronie całą treść również in english, a nie tylko historię :?

TO JEST CZYSTO SUOMSKI ZESPÓŁ, WYŁĄCZNIE DLA CZYSTEJ KRWI UGRO-FIŃSKICH SUOMCZYKÓW! FUCK THE WORLD!

- LCF - 05-10-2005

KelThuz napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Powinni mieć na stronie całą treść również in english, a nie tylko historię :?

TO JEST CZYSTO SUOMSKI ZESPÓŁ, WYŁĄCZNIE DLA CZYSTEJ KRWI UGRO-FIŃSKICH SUOMCZYKÓW! FUCK THE WORLD!

Kolejne blazny, brak slow.

- Tuomasss - 05-10-2005

Słucham kawałków na stronie i są naprawdę niezłe. I w końcu jakaś kapela z Finlandii, która śpiewa po fińsku, a nie po angielsku!

- ReTuRn - 05-10-2005

Jak spiewa po finsku, to zasasam. To najpiekniejszy jezyk na swiecie. Zreszta mnie odrzuca glownie to, co zobaczylem... Sciagne, to pogadam...