Forum Rockmetalshop
==Manowar== - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: ==Manowar== (/thread-manowar--1922)

- Nevermore - 02-23-2007

Po dwóch odsłuchach stwierdzam, że panowie dupy nie dali i pokazali wszystkim żałosnym heavy metalowym zespolikom gdzie ich miejsce.Bardzo dobry, odważny album.

- Necro Desecrator - 02-23-2007

GoW literalnie przenosi mnie do innego wymiaru,wymiaru Stali.Kto nie slucha tej płyty od początku do konca,włącznie z GENIALNYMI recytacjami,ten gaj.

- Ambivalent - 02-23-2007

[Obrazek: sex_konik%5B1%5D.gif]

- Nevermore - 02-23-2007

ND-racja, próbowałem słuchać płyty bez, potocznie zwanych przez nie-czających-kultu "przerywników" i album stracił cały klimat.Może i jest ich dużo, ale serio świetnie generują klimacik na płycie.

- Rumian - 02-23-2007

Nevermore napisał(a):ND-racja, próbowałem słuchać płyty bez, potocznie zwanych przez nie-czających-kultu "przerywników" i album stracił cały klimat.Może i jest ich dużo, ale serio świetnie generują klimacik na płycie.
Otoz to! Ja balem sie, ze bedzie inaczej, a tu nie ma zapychaczy to dopelnienie dziela

W sumie paradoksalnie podoba mi sie nastroj i cala otoczka zbudowana wokol wydania tej plyty - najpierw fragmenty - brzmi tak sredniawo, moze pare kawalkow lepszych, a reszta? mnostwo narracji etc. etc., bedzie porażka i nasze oczekiwania nie zostana spelnione. Pozniej dali przeciez dluzsze fragmenty i nadal niepewnosc, a teraz, jak juz mozna spokojnie przesluchac caly album to nastepuje zachwyt i spuszczamy sie nad nim :]

- Nevermore - 02-23-2007

Może bez przesady z tym spuszczaniem :] Genialny album to nie jest, co oczywiście nei znaczy, ze JAKIKOLWIEK HM zespół będzie w stanie zblizyć sie do poziomu tej płyty przez najbliższe XXX lat.

- KelThuz - 02-23-2007

o to to
To jest właśnie STALOWE DZIEDZICTWO, o które mnie pytałeś w przydrożnym kiblu podczas wyprawy na Wacken 2004. SŁAWA!

- Necro Desecrator - 02-24-2007

Chcesz powiedzieć,że Nevermore pytał Kel Thuza w przydroznym kiblu o Stalowe Dziedzictwo?? To nie mógł być przypadek! Angry

- sylvicious - 02-27-2007

Ja narazie obsłuchałem tylko EP "Sons of Odin" i musze przyznać, że jest ok tylko tak jakoś poważnie, wolno i patetycznie, ale cóż - patetyzm to ich cały urok.

A z innej beczki, wie ktoś gdzie można zamowić bilety na koncert MANOWAR 14 marca w mieście ZLIN????

- Rumian - 02-27-2007

sylvicious napisał(a):Ja narazie obsłuchałem tylko EP "Sons of Odin" i musze przyznać, że jest ok tylko tak jakoś poważnie, wolno i patetycznie, ale cóż - patetyzm to ich cały urok.

A z innej beczki, wie ktoś gdzie można zamowić bilety na koncert MANOWAR 14 marca w mieście ZLIN????
Rolleyes chwila, czyli, ze masz na mysli to, ze z calej ich Tworczosci znasz tylko SoO? Rolleyes

- sylvicious - 02-27-2007

Big Grin nie, znam wszystko - chodzi mi o nową płytę, że jej jeszcze nie słyszałem, bo o tym było we wcześniejszych postach Smile

A co do biletów to wie coś ktoś?

- Necro Desecrator - 02-28-2007

sylvicious napisał(a):A co do biletów to wie coś ktoś?

Dostaniesz je w najbliższym warzywniaku

- sylvicious - 03-01-2007

Szukałem i nie ma, nawet w Tesco na przecenie opon nie było ... Sad

Na stronie ManowaR na koncerty w Czechach już od miesiąca pisze "Soon" więc nie wiem czy tam będą w ogóle bo koncert tuż tuż...

Tak na pałe, żeby kupić bilet przed koncertem to mi się nie chce jechać, jak ktoś wie coś rozsadnęgo to niech mi poradzi.

- Krzychun - 03-01-2007

sylvicious napisał(a):Szukałem i nie ma, nawet w Tesco na przecenie opon nie było ...
Czekaj tylko zaraz Ci ND cos smiesznego powie.

- Danzig - 03-01-2007

Narażając się na opierdol ze strony ogółu muszę stwierdzić że nowa płyta Manowar to najgorsze gówno jakie ostatnio słyszałem ...