Forum Rockmetalshop
Legalizacja Narkotykow - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Legalizacja Narkotykow (/thread-legalizacja-narkotykow)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

- KelThuz - 02-10-2007

Cytat:To zależy o jakich narkotykach mówimy ... bo legalizacja jakiś mózgojebów wg mnie nie wchodzi w grę ...

ależ przecież - telewizja jest już legalna!

- Zoltan - 02-10-2007

Cytat:To zależy o jakich narkotykach mówimy ... bo legalizacja jakiś mózgojebów wg mnie nie wchodzi w grę ...

I tu pierdolisz kolego. Spotkałem się z całkiem racjonalnym stanowiskiem, że jeśli narkotyki mają być nielegalne - to w całości, jeśli mają być legalne - to wszystkie rodzaje. Przynajmniej nie byłoby potem niepotrzebnego burdelu i walk o kolejne kategorie narkotyków.

- Danzig - 02-10-2007

Zoltan napisał(a):

I tu pierdolisz kolego. Spotkałem się z całkiem racjonalnym stanowiskiem, że jeśli narkotyki mają być nielegalne - to w całości, jeśli mają być legalne - to wszystkie rodzaje. Przynajmniej nie byłoby potem niepotrzebnego burdelu i walk o kolejne kategorie narkotyków.
a kolego pierdoli mnie to - ja brać nie będę a jak ktoś chce sobie zjebać życie to na własne życzenie ...

- TerrOrizeR - 02-10-2007

Ja tam uważam że najlepiej jest se jebnąć kilka jasnych pełnych 8)

- Książę 2 - 02-10-2007

odnoszę wrażenie jakby banda księzy dywagowała o seksie i związkach

- maid - 02-11-2007

a ja tam bym mimo wszystko chciala na legalu sobie niuchac i kupowac...
bo czasem zajoba mozna dostac jak idziesz, w kieszeni COS a tu psy cie mijaja :/

- wunderwaffe - 02-11-2007

A co, mamy 'posiadanko'??

- raf667 - 02-11-2007

Cytat:a ja tam bym mimo wszystko chciala na legalu sobie niuchac i kupowac...
bo czasem zajoba mozna dostac jak idziesz, w kieszeni COS a tu psy cie mijaja :/

A przypomnij ile masz latek?

- Dark Lord - 02-11-2007

maid napisał(a):a ja tam bym mimo wszystko chciala na legalu sobie niuchac i kupowac...

zaiste nie masz się czym chwalić...

- Wars - 02-11-2007

Ona mi się trochę kojarzy z KDK składem Laughing

- Magnet - 02-12-2007

maid napisał(a):a ja tam bym mimo wszystko chciala na legalu sobie niuchac i kupowac...

Masz "COS" w kieszeni i nie chcesz sie podzielić tym z psami :? Tongue

- Danzig - 02-12-2007

warsadal napisał(a):Ona mi się trochę kojarzy z KDK składem Laughing
ahhahahahahhahah !!

Cytat:Masz "COS" w kieszeni i nie chcesz sie podzielić tym z psami
:?

- maid - 02-16-2007

16 :?

- KelThuz - 02-16-2007

maid napisał(a):16 :?

znalem jedną szesnastkę ze Stalowej. Z tobą trzeba chodzić?

- Danzig - 02-16-2007

ona chyba nie zrozumie ...