Forum Rockmetalshop
Człowiek, a może i więcej... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Człowiek, a może i więcej... (/thread-cz%C5%82owiek-a-mo%C5%BCe-i-wi%C4%99cej)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

- Kudłaty_87 - 04-02-2005

O godzinie 21.37 byłem w kosciele, uczestniczyłem w czuwaniu... a jednak stało się... Świat będzie teraz inny... Ale powiem tylko jedno powtarzając za Janem Pawłem II : "Nie lękajcie się!" ... własnie, nie lękajmy się...

- metallgirl - 04-02-2005

Dla mnie bedzie zawsze zyl.
[']
Przeciez to bylo straszne,jak mogli go tak (na Wielkonac np.) wystawiac w przeciagu jak jakos kukle,nie wiem,albo serca nie mieli,albo i rozumu!
Nie,nie moge teraz pisac.

- Prisca - 04-02-2005

Boże...On nie żyje ...

- aXe Rose - 04-02-2005

['][']['] Sad - reszta jest milczeniem...

Teraz się pewnie zacznie nowa generacja łańcuszków: "JP II nie żyje, módlmy się za jego duszę - prześlij to do 20 osób albo czeka cię 7 lat nieudanych związków i pech w miłości".

- Kalin - 04-02-2005

Cytat:Przeciez to bylo straszne,jak mogli go tak (na Wielkonac np.) wystawiac w przeciagu jak jakos kukle,nie wiem,albo serca nie mieli,albo i rozumu!
Nikt mu tego nie nakazał - to właśnie cały Jan Paweł II, był bardzo "twardym" człowiekiem, i chciał się przywitać z wiernymi itp. Sad
Strasznie go szkoda Sad
[']

- Frustra - 04-02-2005

"Tragedie zdarzają się wszędzie. Możemy doszukiwać się przyczyn, winić innych, wyobrażać sobie jak odmienne byłoby bez nich nasze życie. Ale wszystko to nie ma znaczenia, zdarzyły się i koniec. Musimy zapomnieć o strachu, jaki wywołały, i rozpocząć odbudowę."
Paulo Coelho, "Piąta góra"

nie cofnie się czasu...

- Devi - 04-02-2005

Widocznie tak właśnie musiało być...
To była wola Boga i niczyja więcej...
My możemy tylko podziękować Papieżowi, za dobroć, jaką nam ofiarowywał przez te wszystkie lata.

[*]Dla niego, mój lampion nigdy nie zgaśnie[*]

- Syska - 04-02-2005

TRAGEDIA-CZY TO NIEZAMALE SLOWO? JA JESTEM NEGATYWNIE NASTAWIONA DO INSTYTUCJI KOSCIELNEJ I DO KSIEZY,ALE TEN CZLOWIEK BYL WIELKI.DOKONCA SIE POSWIECAL...ZJEDNOCZYL TYLU LUDZI...OBY DOTARL TAM W CO TAK MOCNO WIEZYL. UCZCIJMY JEGO SMIERC CHWILA CISZY. ZASLUZYL NA TO!!!

- ReTuRn - 04-02-2005

Coz mozna powiedziec...

po prostu swiat nigdy nie bedzie taki sam

nigdy

Zginal najwiekszy przedstawiciel Cywilizacji Milosci, duchowy przewodnik milionow.

Co teraz z nami bedzie?

[*]

- aXe Rose - 04-02-2005

Cytat:Co teraz z nami bedzie?
A co ma być? W ciągu paru dni staniemy się wszyscy potworami albo szatanami?? NIE! będziemy żyć dalej, a co mądrzejsi postarają się pamiętać to, co warto pamiętać i to, czego nas Ojciec Święty nauczył...

- 01DeX - 04-02-2005

Prisca: Nie Arion tylko JA. Bo to nie temat na wyrzuty za to co zrobiła Arion [a zrobiła dobrze] to temat o Papieżu - trochę szacunku.

Śmieszne
Papieża szanuje, i to bardzo, ale ciebie ....

- metallgirl - 04-02-2005

Nie wiem,ale czy to fair,ze tak nagle przypominamy sobie o JP II
Cytat:Wielu ludzi zaczyna doceniac osoby ,ktore,odeszly,odchodza
Jakos wczesniej nie zauwazylam tematu o JP II...ale teraz jest za smutno,aby dyskutowac,o tym. Sad Sad [/quote]

- 01DeX - 04-02-2005

Tacy są ludzie Sad niestety

- 01DeX - 04-02-2005

01DeX napisał(a):Prisca: Nie Arion tylko JA. Bo to nie temat na wyrzuty za to co zrobiła Arion [a zrobiła dobrze] to temat o Papieżu - trochę szacunku.

Śmieszne
Papieża szanuje, i to bardzo, ale ciebie ....

Albo juz nic, przepraszam za tamto, nie chce sie kłucić w takim smutnym czasie

- Emma - 04-02-2005

[*]
własnie pewien niesamowity okres sie skonczyl
nie mozna zapomniec co ten wielki czlowiek zrobil dla swiata