-
Kudłaty_87 - 04-02-2005
O godzinie 21.37 byłem w kosciele, uczestniczyłem w czuwaniu... a jednak stało się... Świat będzie teraz inny... Ale powiem tylko jedno powtarzając za Janem Pawłem II : "Nie lękajcie się!" ... własnie, nie lękajmy się...
-
metallgirl - 04-02-2005
Dla mnie bedzie zawsze zyl.
[']
Przeciez to bylo straszne,jak mogli go tak (na Wielkonac np.) wystawiac w przeciagu jak jakos kukle,nie wiem,albo serca nie mieli,albo i rozumu!
Nie,nie moge teraz pisac.
-
Prisca - 04-02-2005
Boże...On nie żyje ...
-
aXe Rose - 04-02-2005
[']['][']

- reszta jest milczeniem...
Teraz się pewnie zacznie nowa generacja łańcuszków: "JP II nie żyje, módlmy się za jego duszę - prześlij to do 20 osób albo czeka cię 7 lat nieudanych związków i pech w miłości".
-
Kalin - 04-02-2005
Cytat:Przeciez to bylo straszne,jak mogli go tak (na Wielkonac np.) wystawiac w przeciagu jak jakos kukle,nie wiem,albo serca nie mieli,albo i rozumu!
Nikt mu tego nie nakazał - to właśnie cały Jan Paweł II, był bardzo "twardym" człowiekiem, i chciał się przywitać z wiernymi itp.

Strasznie go szkoda

[']
-
Frustra - 04-02-2005
"Tragedie zdarzają się wszędzie. Możemy doszukiwać się przyczyn, winić innych, wyobrażać sobie jak odmienne byłoby bez nich nasze życie. Ale wszystko to nie ma znaczenia, zdarzyły się i koniec. Musimy zapomnieć o strachu, jaki wywołały, i rozpocząć odbudowę."
Paulo Coelho, "Piąta góra"
nie cofnie się czasu...
-
Devi - 04-02-2005
Widocznie tak właśnie musiało być...
To była wola Boga i niczyja więcej...
My możemy tylko podziękować Papieżowi, za dobroć, jaką nam ofiarowywał przez te wszystkie lata.
[*]Dla niego, mój lampion nigdy nie zgaśnie[*]
-
Syska - 04-02-2005
TRAGEDIA-CZY TO NIEZAMALE SLOWO? JA JESTEM NEGATYWNIE NASTAWIONA DO INSTYTUCJI KOSCIELNEJ I DO KSIEZY,ALE TEN CZLOWIEK BYL WIELKI.DOKONCA SIE POSWIECAL...ZJEDNOCZYL TYLU LUDZI...OBY DOTARL TAM W CO TAK MOCNO WIEZYL. UCZCIJMY JEGO SMIERC CHWILA CISZY. ZASLUZYL NA TO!!!
-
ReTuRn - 04-02-2005
Coz mozna powiedziec...
po prostu swiat nigdy nie bedzie taki sam
nigdy
Zginal najwiekszy przedstawiciel Cywilizacji Milosci, duchowy przewodnik milionow.
Co teraz z nami bedzie?
[*]
-
aXe Rose - 04-02-2005
Cytat:Co teraz z nami bedzie?
A co ma być? W ciągu paru dni staniemy się wszyscy potworami albo szatanami?? NIE! będziemy żyć dalej, a co mądrzejsi postarają się pamiętać to, co warto pamiętać i to, czego nas Ojciec Święty nauczył...
-
01DeX - 04-02-2005
Prisca: Nie Arion tylko JA. Bo to nie temat na wyrzuty za to co zrobiła Arion [a zrobiła dobrze] to temat o Papieżu - trochę szacunku.
Śmieszne
Papieża szanuje, i to bardzo, ale ciebie ....
-
metallgirl - 04-02-2005
Nie wiem,ale czy to fair,ze tak nagle przypominamy sobie o JP II
Cytat:Wielu ludzi zaczyna doceniac osoby ,ktore,odeszly,odchodza
Jakos wczesniej nie zauwazylam tematu o JP II...ale teraz jest za smutno,aby dyskutowac,o tym.

[/quote]
-
01DeX - 04-02-2005
Tacy są ludzie

niestety
-
01DeX - 04-02-2005
01DeX napisał(a):Prisca: Nie Arion tylko JA. Bo to nie temat na wyrzuty za to co zrobiła Arion [a zrobiła dobrze] to temat o Papieżu - trochę szacunku.
Śmieszne
Papieża szanuje, i to bardzo, ale ciebie ....
Albo juz nic, przepraszam za tamto, nie chce sie kłucić w takim smutnym czasie
-
Emma - 04-02-2005
[*]
własnie pewien niesamowity okres sie skonczyl
nie mozna zapomniec co ten wielki czlowiek zrobil dla swiata