-
Miriam - 06-21-2005
Jestem świeżo po obejrzeniu "Przełamując fale" Larsa Von Triera. Bez wątpienia jeden z lepszych filmów jakie widziałam, jeden z trzech (obok "Idiotów" i "Tańcząc w ciemnościach") opowiadających o poświęceniu. Świetna gra aktorska (brawa dla Emily Watson) oraz muzyka. Pomysł na film też ciekawy.
-
Lech - 06-21-2005
MaFFej napisał(a):Lech napisał(a):...czwarta czesc ogladalem chyba z 5 razy 
Ta jest chyba najgorsza
.
A moej ulubione? hmmm... może "Blade Runner", "Znachor" (co się dziwicie
?), "Pianista", "Pi" ...
a mi sie jakos spodobala

wiem, bezguscie jestem totalne
-
seelenleib - 06-21-2005
Miriam napisał(a):Jestem świeżo po obejrzeniu "Przełamując fale" Larsa Von Triera. Bez wątpienia jeden z lepszych filmów jakie widziałam, jeden z trzech (obok "Idiotów" i "Tańcząc w ciemnościach") opowiadających o poświęceniu. Świetna gra aktorska (brawa dla Emily Watson) oraz muzyka. Pomysł na film też ciekawy.
nom, naprawde swietny film
bardzo intensywny - lubie takie
a widzial ktos filmy Harmony Korine'a?
-
Ymir - 06-21-2005
Cytat:Lech napisał:
...czwarta czesc ogladalem chyba z 5 razy
Ta jest chyba najgorsza
.Dla mnie najgorsza jest 3.
-
Ajana - 06-22-2005
Ymir napisał(a):Cytat:Lech napisał:
...czwarta czesc ogladalem chyba z 5 razy
Ta jest chyba najgorsza
.Dla mnie najgorsza jest 3.
A mnie się tam wszystkie części podobały.Alien wymiata.
-
Beast King - 06-22-2005
Nie mam takich najbardziej ulubionych filmów, które mógłbym oglądać bez końca. Ale lubię "Star Wars" (starą serię, bo nowa jest chujowa

),
"Terminatora" (oprócz trójki, bo też jest chujowa

), komedie Mela Brooksa ("Faceci w rajtuzach" i "Dracula - wampity bez zębów" wymiatają

). Ostatnio bardzo spodobała mi się "Zielona Mila".
-
Miriam - 07-01-2005
"Good Morning, Vietnam". Świetny film.
-
<:LeXia:> - 07-05-2005
Z filmów:amityville horror,Pet Samatary, 10 Things I Hate About You,Rodzina Adamsow
Z bajek:Nightmere before chrismas,south parc,garfield
-
seelenleib - 07-05-2005
Naked Lunch, Dune, Eraserhead, Mulholland Drive, Łowca Androidow (absolutny faworyt), Pi, Requiem Dla Snu i wiele wiele innych...
Alieny tez moga byc choc nie lubie pani Weaver...
-
statekx - 07-20-2005
Strange days

oraz wszystkie ekranizacje S.Kinga
-
seelenleib - 07-20-2005
statekx napisał(a):Strange days 
oraz wszystkie ekranizacje S.Kinga 
o tak, Strange Days tez lubie.
a my juz mamy 2005 i ciagle czekam na taki system emo-video
-
Sabelle - 07-21-2005
HEJ!
Uwielbiam horrory. "Wywiad z wampirem" to mój faworyt (czytałam tę książkę i stwierdzam że nie ma porównania... książka jest lepsza-jeśli chodzi o fabułę, ale język i forma wymaga korety, osobiście zaznaczyłam min. 10 błędów). Dracula też niczego sobie... Ale jeśli chodzi o inne gatunki - uwielbiam: "Arisona Dream", "Życie karlita (Carlito's way), no i oczywiście "Ojciec chrzestny I, II" ( osobiście uważam ,że III-cia część była pomyłką. Do ulubionych komedii zliczają się "Dzień świra"(niezwykle realistyczne i śmieszne... a zarazem przerażające i smutne)... i mogłabym tak pisać bez końca...
pozdrawiam,
Sabelle
-
Ajana - 07-21-2005
Niedawno w TV leciał film "Czekolada".Bardzo mi sie spodobał.Taki lekki i przyjemny.
-
<:LeXia:> - 07-21-2005
Ajana napisał(a):Niedawno w TV leciał film "Czekolada".Bardzo mi sie spodobał.Taki lekki i przyjemny.

Nom przyznam ze fajny film.A w dodatku Johnny Deep gral
-
Ajana - 07-21-2005
<:LeXia:>' napisał(a):Ajana napisał(a):Niedawno w TV leciał film "Czekolada".Bardzo mi sie spodobał.Taki lekki i przyjemny.

Nom przyznam ze fajny film.A w dodatku Johnny Deep gral 
Johnny Deep jest czadowy.