Forum Rockmetalshop
==Manowar== - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: ==Manowar== (/thread-manowar--1922)

- Lech - 10-10-2006

Heh, kiedy bym nie odwiedzil tego forum, a ostatnio zdarzylo mi sie circa 5 miechow temu, zawsze pierwsze swe kroki kieruje do tego tematu. I nigdy nie czeka mnie zawod- jak dla mnie najlepszy temat tego forum. Filmiku nie widzialem wiec w klotnie sie nie wtracam, choc chetnie bym zobaczyl, bo z doswiadczenia wiem, ze dzielo Kela to piesc wymierzona w twarz pedalskich aktywistow przeczacych oczywistej potedze kultu Manowar.

- Książę 2 - 10-10-2006

KelThuz napisał(a):xionrze, zapominasz gdzie twoje miejsce, pastuchu: w chlewie z twoją starą i świniami.
Możesz przestać pieścić swój przepastny odbyt zajęczą łapką ciesząc się jak fajnie na forum napisałeś, bo już przyniosła ci szczęście - znalazłeś wreszcie bandę żuli, którzy wezmą cię brutalnie na dziesięć batogów za non-stopem i dadzą jeszcze garść landrynów. Ale mowa chyba o fakcie dokonanym, skoro wstąpiła w ciebie taka radość życia, że postanowiłeś nakręcić sobie filmik jak hailujesz i puścić go na net. Niestety, twoja fizjologia dała tu o sobie znać - jesteś tak rosły, że dupa jest na tyle blisko twojej głowy, a sperma tam znajdująca pomieszała się z resztkami twojego papkowatego mózgu; spłodziła kolejny "genialny" pomysł. Utrzymałeś poziom, nikogo nie zaskoczyłeś. Udowodniłeś że masz bardzo wysokie IQ - większe o dwa od rozmiaru buta.

- Slayerd - 10-10-2006

Książę 2 napisał(a):
KelThuz napisał(a):xionrze, zapominasz gdzie twoje miejsce, pastuchu: w chlewie z twoją starą i świniami.
Możesz przestać pieścić swój przepastny odbyt zajęczą łapką ciesząc się jak fajnie na forum napisałeś, bo już przyniosła ci szczęście - znalazłeś wreszcie bandę żuli, którzy wezmą cię brutalnie na dziesięć batogów za non-stopem i dadzą jeszcze garść landrynów. Ale mowa chyba o fakcie dokonanym, skoro wstąpiła w ciebie taka radość życia, że postanowiłeś nakręcić sobie filmik jak hailujesz i puścić go na net. Niestety, twoja fizjologia dała tu o sobie znać - jesteś tak rosły, że dupa jest na tyle blisko twojej głowy, a sperma tam znajdująca pomieszała się z resztkami twojego papkowatego mózgu; spłodziła kolejny "genialny" pomysł. Utrzymałeś poziom, nikogo nie zaskoczyłeś. Udowodniłeś że masz bardzo wysokie IQ - większe o dwa od rozmiaru buta.
Mistrzu nauczaj mnie! Angry

- Abadon - 10-10-2006

Słyszałem już w całości "Gods of war" i "The sons of Odin"
Myślałem że będą nieco bardziej dynamiczne, ale i tak jest bardzo dobrze.
Nie moge sie juz doczekac kupna płytki.

- Wars - 10-10-2006

^Hehe, jak sprytnie ukazał w swoim poscie swoją trv naturę, używając słowa "kupno" Wink

- Abadon - 10-10-2006

warsadal napisał(a):^Hehe, jak sprytnie ukazał w swoim poscie swoją trv naturę, używając słowa "kupno" Wink

Tak serio zapierdole z półki w sklepie.

- Ghost_82 - 10-11-2006

To weź dwie Big Grin

- Rumian - 10-11-2006

od razu trzy - i zaiste jeszcze bardziej TRV postawa, gdyz ostetecznie nie okradnie zespolu, lecz sklep nalezacy zapewne do jakiegos żydo-masońskiego spisku

- Abadon - 10-13-2006

Przejrzałem wcześniejsze strony tematu i jednego nie rozumiem:

Cytat: Nie,tam do posluchania sa dwa nastepujace po sobie fragmenty -jeden z GoW ,drugi z SoO,przy czym ten pierwszy opart jest t y l k o na metalowym instrumentarium.Z twoich postow wynika ze słyszales tylko drugi fragment

W takim na czym grane jest to w tle na GoW ?

- KelThuz - 10-13-2006

na metalowym instrumentarium: dęciaki i smyczki o metalowych strunach.

- Abadon - 10-13-2006

KelThuz napisał(a):na metalowym instrumentarium: dęciaki i smyczki o metalowych strunach.

czyli tak jak pisał Return symfonia w tle.

- IstnyKurwaRomantyk - 01-06-2007

DZIEN DOBRY CZESC I CZOLEM
Co tam, fani?

- Valhalla - 01-06-2007

nuda Surprised

- KISIEL - 01-06-2007

Wszedłeś na część poletka Armii Nieśmiertelnych™ ! Odejdź, nim spadnie na Ciebie topór Pieroga, Twaroga i Odyńca...

- IstnyKurwaRomantyk - 01-06-2007

no wlasnie cholera
moglaby juz nowa plyta wyjsc
temat by ozyl