Forum Rockmetalshop
==Manowar== - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: ==Manowar== (/thread-manowar--1922)

- Tomash - 10-08-2006

hajlujący kelthuz udający że śpiewa "sons of odin" Laughing Laughing Laughing

- Danzig - 10-08-2006

kel robiący z siebie idiote ... nic nowego ...

- KelThuz - 10-08-2006

Danzig napisał(a):kel robiący z siebie idiote ... nic nowego ...

a może takie wrażenie sprawia to tylko na prawdziwych idiotach? Laughing

filmik się nie pojawi, gdyż:

Cytat:Marjo Verdooren MCM Online Promotion do mnie
Więcej opcji 16:13 (6 godzin temu)

You will hear from Manowar's lawyers.

sami rozumiecie Big Grin

- Danzig - 10-08-2006

KelThuz napisał(a):
Danzig napisał(a):kel robiący z siebie idiote ... nic nowego ...

a może takie wrażenie sprawia to tylko na prawdziwych idiotach? Laughing
nie ... powiedzmy sobie wprost - jesteś idiotą ... nic dodać nic ująć

- buubi - 10-08-2006

I się zaczęło znowu... Uwielbiam ten temat 8)

- RamzeS - 10-08-2006

buubi napisał(a):I się zaczęło znowu... Uwielbiam ten temat 8)
Czekaj,czekaj,niech tylko płyta wyjdzie.

- buubi - 10-08-2006

R_amze_S napisał(a):
buubi napisał(a):I się zaczęło znowu... Uwielbiam ten temat 8)
Czekaj,czekaj,niech tylko płyta wyjdzie.

Sam chetnie pooram - dla mnie skończyli się na Kings Of Metal Wink

...i teraz się zacznie Wink

- Danzig - 10-09-2006

buubi napisał(a):Sam chetnie pooram - dla mnie skończyli się na Kings Of Metal Wink
no to chyba rozpoczełeś wojne :d mam nadzieje że nikt nie przyjmie wyzwania a napewno nie kel bo on już nawet nie jest śmieszny ...

- buubi - 10-09-2006

Heh i tak własnie wyjeżdżam na tydzien i nie będę uczestnikiem a nawet świadkiem Wink

- KelThuz - 10-09-2006

Danzig napisał(a):nie ... powiedzmy sobie wprost - jesteś idiotą ... nic dodać nic ująć

opinia pedała z Wrocka ma dla mnie zerowe znaczenie w obliczu przeważającej liczby głosów poparcia. Zresztą i tak cię dorwie wrocławska Armia Nieśmiertelnych, która właśnie się tworzy, by polować na takich zjebanych metalczyków. HAIL ODIN!

- Necroblood - 10-09-2006

KelThuz napisał(a):
Danzig napisał(a):nie ... powiedzmy sobie wprost - jesteś idiotą ... nic dodać nic ująć

opinia pedała z Wrocka ma dla mnie zerowe znaczenie w obliczu przeważającej liczby głosów poparcia. Zresztą i tak cię dorwie wrocławska Armia Nieśmiertelnych, która właśnie się tworzy, by polować na takich zjebanych metalczyków. HAIL ODIN!

Ciebie dawno powinien dorwać zakład psychiatryczny. Jesteś tak pierdolnięty, że nie ma słów by opisać Twoją głupotę

- Danzig - 10-09-2006

KelThuz napisał(a):

nie śmiem wątpić ...

- Wars - 10-09-2006

Dżizas, Danzig jeśli tak bardzo ci zależy na uniknięciu kłotni w temacie, to może, najzwyczajniej w świecie, nie będziesz jej wywoływał?
Obserwuję cię już od jakiegoś czasu i, ostatnio, zdecydowanie za dużo probujesz cwaniaczyć.

- Rumian - 10-09-2006

warsadal napisał(a):Dżizas, Danzig jeśli tak bardzo ci zależy na uniknięciu kłotni w temacie, to może, najzwyczajniej w świecie, nie będziesz jej wywoływał?
Obserwuję cię już od jakiegoś czasu i, ostatnio, zdecydowanie za dużo probujesz cwaniaczyć.
warsadal, wybacz, ale zauwazylem ze do ktorejs kolejnej osoby piszesz ze ją obserwujesz od jakiegos czasu, to jakas mania czy moze pracujesz dla jakiegos wywiadu? Laughing ja wiem jestes wyslannikiem LPR do tego przesiaknietego ZUEm i Szatanem miejscem Laughing
ale dobra EOT, chetnie zobaczylbym ten filmik Wszebąda

- Wars - 10-09-2006

Rumian napisał(a):warsadal, wybacz, ale zauwazylem ze do ktorejs kolejnej osoby piszesz ze ją obserwujesz od jakiegos czasu, to jakas mania czy moze pracujesz dla jakiegos wywiadu? Laughing
Widzę, że ty natomiast uważnie monitujesz moje posty, a co gorsze pamietasz, co pisałem chyba kilka miesięcy temu, co nie tylko wskazuje na twoją agenturalną przeszłość ale także pozwala snuć rozmaite domyśły nt. twojej orientacji seksualnej Laughing
Cytat:ja wiem jestes wyslannikiem LPR do tego przesiaknietego ZUEm i Szatanem miejscem Laughing
ale dobra EOT, chetnie zobaczylbym ten filmik Wszebąda
Tego to już nawet nie czaje.

Z mojej strony EOT.