Forum Rockmetalshop
Jak spędzacie wakacje?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Jak spędzacie wakacje?? (/thread-jak-sp%C4%99dzacie-wakacje)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

- pawn888 - 06-21-2005

Vlkodlak napisał(a):pawn888: przynajmniej tuż za rogiem masz żubra Laughing
troszke dalej Tongue Laughing

- whatsername - 06-21-2005

Zakopane Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin kocham góry .... a wcześniej pewnie na Mazury .

- morgor - 06-21-2005

w wakacje bede leżeć dupą do góry Laughing
a po za tym czekam na fajną impreze "regałowisko" 20któregoś sierpnia , serdecznie zapraszam Laughing
oprócz rasta i anarchistów przyjezdza tesz środowisko metalowe a jak ze!!
ciekawa atmoswera przy wiczornym pogo pod sceną połozona u brzegów jeziora Big Grin

- G - 06-21-2005

morgor napisał(a):w oprócz rasta i anarchistów przyjezdza tesz środowisko metalowe a jak ze!!
Nie zapominaj o hordach skinheadów Big Grin

- morgor - 06-21-2005

łysych tam nie ma bo to okolica zarośnięta od metali i anarchistów czasem jak przyjadą to maluszkiem z pobliskiego miasta ( dzierżoniów) do mnie sie doczepił jak szłem ze starym Laughing potem muj stary siedział 2 miechy w pace Crying or Very Sad

- ReTuRn - 06-21-2005

Cytat:morgor napisał:
w oprócz rasta i anarchistów przyjezdza tesz środowisko metalowe a jak ze!!

Nie zapominaj o hordach skinheadów

Powinni sie pojawic wieksza paka i wytepic anrchistow i rasta, od razu czysciej i inteligentniej by sie w Polsce zrobilo..

- Voronwe yth Everthrae - 06-21-2005

Wakacje... Jakże piękne słowo i niedoścignione, tegoroczne marzenie. Sad

- pawn888 - 06-22-2005

whatsername napisał(a):Zakopane Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin kocham góry

mie niestety w tym roku tam nie bedzie :S

- Pandora - 06-22-2005

Dla mnie wakacje sie właściwie zaczęły tydzień temu, wyjazdem do Niemiec. Same wakacje na własne życzenie przesiedzę chyba w całości w Polsce - perspektywa leżenie plackiem na plaży w Turcji albo Egipcie przez dwa tygodnie nie specjalnie mnie zachwycała. Ale odbiję to sobie po wakacjach - we wrześniu do Norwegii! Big Grin

- hEx - 06-22-2005

ReTuRn napisał(a):
Cytat:morgor napisał:
w oprócz rasta i anarchistów przyjezdza tesz środowisko metalowe a jak ze!!

Nie zapominaj o hordach skinheadów

Powinni sie pojawic wieksza paka i wytepic anrchistow i rasta, od razu czysciej i inteligentniej by sie w Polsce zrobilo..

LOL !

- Mariusz P. - 07-12-2005

Hmmm...juz dawno sa te wakacje.
Ja planow na nie szczegolnych nie miałem :parę rzeczy sobie przypomnieć ze szkoly i improwizacja...., jak na razie to mam tylko improwizację... Smile

- Scully - 07-12-2005

Leczę się.

- Valhalla - 07-12-2005

czytam ksiazki na studia, jestem na polmetku (6 z 12), jak mnie potem nie przyjma to sa pizdy, ot co Big Grin Laughing

- Witos - 07-12-2005

Ja raczej siędze w chacie......niestety, a była perspektywa Tunezji Sad

- Valhalla - 07-12-2005

Witos napisał(a):Ja raczej siędze w chacie......niestety, a była perspektywa Tunezji Sad
Trza bylo sie, o ironio, zabrac z mind.in.a.box Laughing Laughing (dla niedoinformowanych (?!) tam wlasnie pojechala Laughing