Forum Rockmetalshop
==Manowar== - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: ==Manowar== (/thread-manowar--1922)

- Krolik - 05-09-2005

hej hej , jaka agresja, rodem z siłowni...ah, jakie to męskie !!!

- aXe Rose - 05-09-2005

Coś czuję, że po przebywaniu na tym forum kozy mi się zaczną dziwnie kojarzyć...

- Krolik - 05-09-2005

To nie koza, to Muflon Angry

- Tuomasss - 05-09-2005

Oż zaraza, zrobiła się dyskusja na poziomie :?

- Tomash - 05-09-2005

A ja powiem tak: Saxon, czy inne kapele NWoBHM, Dio, to prawdziwy metal, który w swoim czasie był czymś nowym, zaskakującym, świeżym... a Manowar jest tak przerysowany, że aż zakrawa na autoparodie metalu, coś w guście Spinal Tap, nie twierdze że nie można ich lubić czy słuchać(sam mam kilka ich płyt, i dość często do nich wracam)
ale nie zmienia to faktu, że to wiocha jakich mało.

- Anonymous - 05-09-2005

kolejny ROTFL ! Angry

- Tomash - 05-09-2005

DeMoN.|. napisał(a):kolejny ROTFL ! Angry

Sam żeś jest rotfl, założe się że DeMaio, po cichu się napieprza z takich lolów jak Ty, już brakuje Ci argumentów to wypisujesz bzdury... Skoro ManOwaR jest taki cool i zajebisty, to czemu najdelikatniej rzecz ujmując duża część metalowców,i nie chodzi mi tu bynajmniej o dzieciaków z pod znaku LP - ma ten "wybitny" zespół głęboko gdzieś?

- Anonymous - 05-09-2005

Tomash napisał(a):Skoro ManOwaR jest taki cool i zajebisty, to czemu najdelikatniej rzecz ujmując duża część metalowców,i nie chodzi mi tu bynajmniej o dzieciaków z pod znaku LP - ma ten "wybitny" zespół głęboko gdzieś?
bo nie są metalowcami a jedynie pozerskimi ścierwami, nie mającymi pojęcia o prawdziwej muzyce, taka prawda !

- Tomash - 05-09-2005

w twarz byś im tego nie powiedział... Laughing

- ReTuRn - 05-09-2005

Cytat:bo nie są metalowcami a jedynie pozerskimi ścierwami, nie mającymi pojęcia o prawdziwej muzyce, taka prawda !

No patrzcie- jak ktos nie slucha Manowar to juz pozer :> Nie przesadzasz?

- psychosis - 05-09-2005

DeMoN.|. napisał(a):
Tomash napisał(a):Skoro ManOwaR jest taki cool i zajebisty, to czemu najdelikatniej rzecz ujmując duża część metalowców,i nie chodzi mi tu bynajmniej o dzieciaków z pod znaku LP - ma ten "wybitny" zespół głęboko gdzieś?
bo nie są metalowcami a jedynie pozerskimi ścierwami, nie mającymi pojęcia o prawdziwej muzyce, taka prawda !

padam z beki... rotfl za rotflem...Smile))))

- Anonymous - 05-09-2005

ReTuRn napisał(a):
Cytat:bo nie są metalowcami a jedynie pozerskimi ścierwami, nie mającymi pojęcia o prawdziwej muzyce, taka prawda !

nie chodzi mi o tego kto nie słucha, ale o tego kto "ma głęboko gdzieś". A uważa się za metalowca!

- psychosis - 05-09-2005

DeMoN.|. napisał(a):
ReTuRn napisał(a):

nie chodzi mi o tego kto nie słucha, ale o tego kto "ma głęboko gdzieś". A uważa się za metalowca!
pierdolisz...i tyle... kazdy słucha to co chce i ma kogo chce w dupie... Ps: a kto to jest metalowiec demon? koles który pracuje z metalem?Wink)??

- Tomash - 05-09-2005

Demon, jak możesz mieć w avatarze Immortala, skoro Twój idol śpiewa: "Heavy metal or no metal at all"

- LCF - 05-09-2005

DeMoN.|. napisał(a):
ReTuRn napisał(a):

Przeciez przecietny metalowiec to debil, czego sie spodziewasz?
I sie tak nie oburzaj, zlosc pieknosci szkodzi.