-
IstnyKurwaRomantyk - 08-14-2006
a ty dostajesz w dupe
-
KelThuz - 08-14-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):a ty dostajesz w dupe
NIGGA PLEASE
-
IstnyKurwaRomantyk - 08-14-2006
nigga please
-
Książę 2 - 08-14-2006
Ojojoj...
No to powiedzmy, że zniżę się do twojego poziomu dyskusji.
Po pierwsze:
![[Obrazek: 1bk0.jpg]](http://img58.imageshack.us/img58/7035/1bk0.jpg)
Po drugie:
-
Valhalla - 08-14-2006
Kelciu uprasza sie o niewklejanie paskudnych pan w tymze temacie. Mam na mysli te tlusta murzynke ubrana w cos co razi moje poczucie estetyki
-
XdkyX - 08-15-2006
kel zaloz japąki bedziesz jeszcze bardziej krieg
-
fetus - 08-15-2006
macie czad
-
Dżemik - 08-15-2006
DeviantART'a zescie se tu urzadzili?
edit: darujcie sobie kolejne obrazki i kontynuowanie tej durnej wymiany uprzejmości - do tematu.
-
KelThuz - 09-04-2006
STALMOC!
Premiera nowego singla zespołu, zatytułowanego 'Sons of Odin' została odwołana po tym, jak gitarzysta Karl Logan doznał obrażeń ciała podczas wypadku motocyklowego. Obecnie powrócił do zdrowia, a zespół planuje wydać EP-kę z nowym materiałem. Joey DeMaio powiedział:
'Uznaliśmy, że singiel to za mało.Chcemy dać fanom jak najwięcej nowego materiału, za najniższą cenę, dlatego stwierdziliśmy, że nagranie EP-ki jest idealnym rozwiązaniem.'
Na płytce znajdzie się wspominany już utwór 'Sons of Odin', a także tytułowy utwór z nowej płyty Manowar 'Gods of War'. Co więcej na trwającym dwadzieścia siedem minut krążku znajdzie się utwór 'Odin', wykonany w całości przez orkiestrę, a także koncertowe wersje pisoenek: 'Ascension' i 'King of Kings.
Dla szczególnie oddanych fanów przygotowana zostanie edycja rozszerzona, w skład któej wejdzie płyta DVD z zapisem występu grupy na konwencie fanów Manowar oraz inne ciekawostki.
Płyta ma się ukazać 6 października w Niemczech, 9 tego samego miesiąca na terenie Europy, a 24 w Stanach Zjednoczonych
-
Rumian - 09-04-2006
SŁAWA, czekajmy wiec, juz niedlugo!
-
KISIEL - 09-04-2006
Heavy metal, loud as it can be !!!!!!!!!!!!!
-
The Stig - 09-04-2006
poza jednym postem Kel'a tutaj także gadka na "poziomie" na temat Manowar
a potem sie mnie pytają po co zakłądam temat o sensie istnienia na "muzycznym" forum
-
Ambivalent - 09-05-2006
Bedzie miazga ! Kill !
-
Danzig - 09-16-2006
Nowy album Manowar 'Gods Of War' zostanie wydany w styczniu 2007 roku. Tym razem zespół sięgnął po nordycką mitologię i na niej oparł tematykę utworów składających się na wieloczęściową opowieść będącą trybutem dla bogów z Walhalli. Według zapowiedzi muzyków, nowa płyta ma zaprezentować nieobecny dotąd w ich twórczości poziom ciężkości, intensywności i brutalności.
'The Sons of Odin' EP - Jewel Case
'The Sons of Odin' EP - Immortal Package
'The Sons of Odin'
1. The Sons Of Odin
2. Gods Of War
3. Odin
4. The Ascension (Live Version)
5. King Of Kings (Live Version)
'Immortal Package' Bonus DVD
* Documentary of the 2005 Fan Convention (short version) (32 minutes)
* Band rehearsal of 'Heart of Steel' in Czech Republic with full orchestra and choir (6 minutes)
* DVD Trailer for 'Live at Earthshaker Fest 2005' (6 minutes)
* Slideshow of photos of 2005 Fan Convention and live shows
MOC !!
-
Ambivalent - 09-16-2006
KILL !!!!