Forum Rockmetalshop
==Manowar== - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: ==Manowar== (/thread-manowar--1922)

- IstnyKurwaRomantyk - 08-14-2006

a ty dostajesz w dupe

- KelThuz - 08-14-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):a ty dostajesz w dupe

NIGGA PLEASE
[Obrazek: 29050_500x500.jpg]

- IstnyKurwaRomantyk - 08-14-2006

nigga please

[Obrazek: paganglory_log.jpg]

- Książę 2 - 08-14-2006

Ojojoj...
No to powiedzmy, że zniżę się do twojego poziomu dyskusji.
Po pierwsze:
[Obrazek: 1bk0.jpg]
Po drugie:
[Obrazek: 2copypl1.jpg]

- Valhalla - 08-14-2006

Kelciu uprasza sie o niewklejanie paskudnych pan w tymze temacie. Mam na mysli te tlusta murzynke ubrana w cos co razi moje poczucie estetyki Surprised

- XdkyX - 08-15-2006

kel zaloz japąki bedziesz jeszcze bardziej krieg

- fetus - 08-15-2006

macie czad
[Obrazek: jesus.jpg]

- Dżemik - 08-15-2006

DeviantART'a zescie se tu urzadzili?

edit: darujcie sobie kolejne obrazki i kontynuowanie tej durnej wymiany uprzejmości - do tematu.

- KelThuz - 09-04-2006

STALMOC!

Premiera nowego singla zespołu, zatytułowanego 'Sons of Odin' została odwołana po tym, jak gitarzysta Karl Logan doznał obrażeń ciała podczas wypadku motocyklowego. Obecnie powrócił do zdrowia, a zespół planuje wydać EP-kę z nowym materiałem. Joey DeMaio powiedział:

'Uznaliśmy, że singiel to za mało.Chcemy dać fanom jak najwięcej nowego materiału, za najniższą cenę, dlatego stwierdziliśmy, że nagranie EP-ki jest idealnym rozwiązaniem.'

Na płytce znajdzie się wspominany już utwór 'Sons of Odin', a także tytułowy utwór z nowej płyty Manowar 'Gods of War'. Co więcej na trwającym dwadzieścia siedem minut krążku znajdzie się utwór 'Odin', wykonany w całości przez orkiestrę, a także koncertowe wersje pisoenek: 'Ascension' i 'King of Kings.

Dla szczególnie oddanych fanów przygotowana zostanie edycja rozszerzona, w skład któej wejdzie płyta DVD z zapisem występu grupy na konwencie fanów Manowar oraz inne ciekawostki.

Płyta ma się ukazać 6 października w Niemczech, 9 tego samego miesiąca na terenie Europy, a 24 w Stanach Zjednoczonych

- Rumian - 09-04-2006

SŁAWA, czekajmy wiec, juz niedlugo!

- KISIEL - 09-04-2006

Heavy metal, loud as it can be !!!!!!!!!!!!!
Angry

- The Stig - 09-04-2006

poza jednym postem Kel'a tutaj także gadka na "poziomie" na temat Manowar

a potem sie mnie pytają po co zakłądam temat o sensie istnienia na "muzycznym" forum

- Ambivalent - 09-05-2006

Bedzie miazga ! Kill !

- Danzig - 09-16-2006

Nowy album Manowar 'Gods Of War' zostanie wydany w styczniu 2007 roku. Tym razem zespół sięgnął po nordycką mitologię i na niej oparł tematykę utworów składających się na wieloczęściową opowieść będącą trybutem dla bogów z Walhalli. Według zapowiedzi muzyków, nowa płyta ma zaprezentować nieobecny dotąd w ich twórczości poziom ciężkości, intensywności i brutalności.

'The Sons of Odin' EP - Jewel Case

[Obrazek: ep_tsoo_newsflash.jpg]

'The Sons of Odin' EP - Immortal Package

[Obrazek: ep_tsooie_newsflash.jpg]

'The Sons of Odin'

1. The Sons Of Odin
2. Gods Of War
3. Odin
4. The Ascension (Live Version)
5. King Of Kings (Live Version)

'Immortal Package' Bonus DVD

* Documentary of the 2005 Fan Convention (short version) (32 minutes)
* Band rehearsal of 'Heart of Steel' in Czech Republic with full orchestra and choir (6 minutes)
* DVD Trailer for 'Live at Earthshaker Fest 2005' (6 minutes)
* Slideshow of photos of 2005 Fan Convention and live shows

MOC !!

- Ambivalent - 09-16-2006

KILL !!!!