-
Necro Desecrator - 05-08-2006
Wiele RW mozna zarzucic ,ale UJR to ma u mnie na wieki 666/10. Są na niej po prostu wielkie,ponadczasowe przeboje
-
RamzeS - 05-08-2006
Necro Desecrator napisał(a):Wiele RW mozna zarzucic ,ale UJR to ma u mnie na wieki 666/10. Są na niej po prostu wielkie,ponadczasowe przeboje
W rzeczy samej.To tez tyle jej się nasłuchałem,że mi się lekkawo przejadła,więc chwilowo poszła w odstawkę na rzecz BAE.Tam tez są ponadczasowe przeboje:>
-
Necro Desecrator - 05-08-2006
R_amze_S napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Wiele RW mozna zarzucic ,ale UJR to ma u mnie na wieki 666/10. Są na niej po prostu wielkie,ponadczasowe przeboje
W rzeczy samej.To tez tyle jej się nasłuchałem,że mi się lekkawo przejadła,więc chwilowo poszła w odstawkę na rzecz BAE.Tam tez są ponadczasowe przeboje:>
Tak,z tym ze, na BAE troche za duzo jest tej młodzieńczej naiwności(np.Chains $ leather) a za mało spontanicznego ,,diabła" z jedynki.O profesjonalizmie i dojzałości z UJR nie wspominajac...
-
ReTuRn - 05-08-2006
Czy masz jakieśwatpliwości, szanowny ND wobec tego, ze CH&L to najelepszy kawałek na BAE?
Dobra wiem, kwestia gustu, ale powstrzymać się nie mogłem
-
RamzeS - 05-08-2006
CH&L to zdecydowanie najlepszy kawałek na BAE i jeden z najlepszych w ogole utworów RW.
-
Nevermore - 05-08-2006
CH&L to NAJLEPSZY kawałek Running Wild w ogóle \m/
-
RamzeS - 05-08-2006
Byłbym sklonny sie zgodzić
I dlatego zapodam sobie własnie BAE
-
ReTuRn - 05-08-2006
Dobra misiaczki, resztę debaty kontynuujemy w temacie o Piratach, k?
-
Necro Desecrator - 05-09-2006
ReTuRn napisał(a):Czy masz jakieśwatpliwości, szanowny ND wobec tego, ze CH&L to najelepszy kawałek na BAE?
Watpliwości? Raczej pewnosc.Wymienilbym co najmniej 15 numerow ,ktore sa od niego lepsze.No ale to w przeciwienstwie do MAnowar jest sprawa subiektywna i sprzeczac sie nei zamierzam
Nevermore napisał(a):Tak sobie zapuściłem wczoraj Kings of Metal-top 5 Heavy Metalu murowane :!:
O,kolejny hetero wój dumnie kroczacy w szeregach niesmiertelnych! Hail!
-
Rumian - 05-31-2006
A słyszał ktoś już singla "The Sons of Odin"? Już widzę od dawna, że jest dostępny w sklepach internetowych, ale ciekaw jestem waszego zdania, bo opinie z jakimi się spotkałem są dość podzielone.
edit: ugh dawno mnie nie było na forum, czas rozkręcić na nowo temat o Królach
-
KelThuz - 05-31-2006
Rumian napisał(a):A słyszał ktoś już singla "The Sons of Odin"? Już widzę od dawna, że jest dostępny w sklepach internetowych, ale ciekaw jestem waszego zdania, bo opinie z jakimi się spotkałem są dość podzielone.
edit: ugh dawno mnie nie było na forum, czas rozkręcić na nowo temat o Królach 
przeciez jego premiera zostala przesunieta na grudzien 2006 (wznowienie trasy). nikt tego normalnie nie moze kupic ani zdobyc, i chyba tylko nieliczni dziennikarze dostali promo. jak znasz kogos, kto to ma - niech zarzuci na net :>
-
Morrigan - 05-31-2006
No tak, i nędzne piractwo szerzyć :!:
czekać trza do grudnia, amen
-
Rumian - 05-31-2006
Morrigan napisał(a):No tak, i nędzne piractwo szerzyć :!:
czekać trza do grudnia, amen 
trudno sie mowi, czasem trzeba i empecze sciagnac ku chwale!
btw. z kumplami przeszukalismy dzisiaj wszystkie najbardziej znane systemy P2P i nigdzie tego nie ma, a wiec chyba fakt ze nic tylko czekac
-
Morrigan - 05-31-2006
to jakies lipne p2p znacie w takim razie
Ja właśnie eMula właczyłam i co?
7 pozycji ^^
Ale jakiej jakości to nie wiem bo ściagać nie mam zamiaru. Cierpliwość jest cnotą.
-
Rumian - 05-31-2006
Morrigan napisał(a):to jakies lipne p2p znacie w takim razie
Ja właśnie eMula właczyłam i co?
7 pozycji ^^
Ale jakiej jakości to nie wiem bo ściagać nie mam zamiaru. Cierpliwość jest cnotą.
ta.. to ze jest w eMule to nie znaczy jeszcze ze sciaga sie lub ze jest dobrej jakosci - przeciez sam z mojej wielkiej niecierpliwosci sciagnalem "The Sons of Odin" i co? i bylo jakies plumkanie na gitarce niczym nagrane w czyims pokoju jak bawil sie sprzetem

, a reszta.. co tu gadac nic nie chce sie sciagac bo brak zrodel, ok ale EOT bo mowiac o p2p zostaniemy posadzeni o piractwo i pozerstwo