-
Ghost_82 - 04-13-2006
Ja powiedziałbym, że mleka
-
KelThuz - 04-13-2006
warsadal napisał(a):^ rotfl
btw: Wszebądzie, weź przypakuj nieco zanim zaczniesz komus grozić..
Steven Seagal jest chucherko, a zamiótłby każdym podłogę. A ty nie chciałbyś mnie spotkać, wierz mi. Zresztą sprawdzę Czarną Listę, czy ciebie tam przypadkiem nie ma...
-
RamzeS - 04-13-2006
KelThuz napisał(a):Steven Seagal jest chucherko, a zamiótłby każdym podłogę.
Ale pierdolisz.Nie dość ze problemy ze słuchem to i ze wzrokiem.Jednym słowem wybrak genetyczny...
-
Wars - 04-13-2006
Mal napisał(a):http://img152.imageshack.us/img152/1606/man47big7fi.jpg
Hehe, b. trafne
Necro Depilator napisał(a):Tak btw, to niekoniecznie wielkie mięsnie=siła...
Wiem, zresztą do wielkich mięśni to mi sporo brakuje. Ale jak patrze na Wszebąda, który do pakerów bynajmniej nie należy i konfrontuje z jego postami, pełnymi pogróżek i wyzwisk, to ogarnia mnie nikontrolowany brecht
Necro Deflorator napisał(a):Wystarczy zresztą ,ze fan Manowar wypije odpowiednią ilość ,,napoju bogów" i włączy mu się berserker -wtedy takich leszczy jak warsadal rozpierdala jednym pierdnięciem.
To już rotfl.
Wszebąd napisał(a):Steven Seagal jest chucherko, a zamiótłby każdym podłogę. A ty nie chciałbyś mnie spotkać, wierz mi. Zresztą sprawdzę Czarną Listę, czy ciebie tam przypadkiem nie ma...
O panie drżę

hock:
I co byś mi zrobił? Podrapał? Pogryzł?
-
IstnyKurwaRomantyk - 04-13-2006
Warsadal, Ramzes, Tomash, Ksiaze oraz inni, ktorym Wszebąd "Kel 'Goreja Wici' Thuz" Dębosławic grozil smiercia: moze ustawimy sie wszyscy w jednym miejscu z nim i rozwiazemy problemy?

-
RamzeS - 04-13-2006
No,ja dupy do Kielc nie będę ruszał...Zwykłe lenistwo z mojej strony,więc jak już to zróbmy coś takiego na Śląsku.Zrobi się odpowiednią oprawę,zaprosi publikę i bedzie git
-
Wars - 04-13-2006
^ hehe, upijemy go (wiadomo czym

) i namowimy do wejscia do klubu dla pedziów, w koszulce z napisem: "Eksterminacja pedalstwa, gwarantem rozwoju wolnorynkowych wartości" czy cos w ten deseń
-
KelThuz - 04-14-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ktorym Wszebąd "Kel 'Goreja Wici' Thuz" Dębosławic grozil smiercia
nie groziłem ci kurwo śmiercią, jedynie łaskawie życzyłem rychłej. Ale widać nieskutecznie
-
IstnyKurwaRomantyk - 04-14-2006
Michał Wiśniewski polskiej sceny metalowej napisał(a):nie groziłem ci kurwo śmiercią, jedynie łaskawie życzyłem rychłej. Ale widać nieskutecznie
Pohamuj moze nieco rozlatany jezyczek, Wszebądzie. Powiedz cos nowego, np. ze brzmienie na Hail To England jest najgenialniejsze w historii albo cos w ten desen. No wiesz, cos czego jeszcze nie slyszelismy
-
Dżemik - 04-14-2006
Koorva, jeszcze jeden offtopic w tym temacie, a ktos dostanie ode mnie kopa w dupe i ostrzezenie. Na takie durne dysputy macie chyba odpowiedni topic, nie?
-
Necro Desecrator - 04-14-2006
^Zamiast kasowac moje posty dalbys lepiej ostrzezenie...
-
XdkyX - 04-14-2006
Dżemik napisał(a):Koorva, jeszcze jeden offtopic w tym temacie, a ktos dostanie ode mnie kopa w dupe i ostrzezenie. Na takie durne dysputy macie chyba odpowiedni topic, nie?
dżemik dzieki takim pogrozkom forum zyje

nie rob nam tego
-
Dżemik - 04-14-2006
Necro Desecrator napisał(a):^Zamiast kasowac moje posty dalbys lepiej ostrzezenie...
Nic Ci nie skasowalem.
XdkyX napisał(a):Dżemik napisał(a):Koorva, jeszcze jeden offtopic w tym temacie, a ktos dostanie ode mnie kopa w dupe i ostrzezenie. Na takie durne dysputy macie chyba odpowiedni topic, nie?
dżemik dzieki takim pogrozkom forum zyje
nie rob nam tego
To komentujcie te pogrozki tutaj:
http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic.php?t=1124&start=4665
W temacie o Manowar winno sie rozmawiac o Manowar.
-
Lech - 04-23-2006
Jak widac na zalaczonym obrazku, temat zamarl wraz z zakazem komentowania postaw prezentowanych przez Kel'a. Snuje zatem wnioski, ze gdyby nie Kel to temat w ogole nie egzystowalby, jak ma to aktualnie miejsce. Idac tym tropem dalej dochodze do wniosku ze gdyby nie Kel, nie byloby Manowar, ale to juz chyba zbyt daleko idace myslenie...
-
Tomash - 04-23-2006
A tak jeszcze co do image Manowar: Jakoś tak ostatnio doszedłemdo tego, że całkiem sporo amerykańskich kapel przegina z wizerunkiem. Kiss, Slipknot czy nawet w pewnym sensie Danzig. Chyba inna mentalność po prostu.