Forum Rockmetalshop
Jak spędzacie wakacje?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Jak spędzacie wakacje?? (/thread-jak-sp%C4%99dzacie-wakacje)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

- Axel - 06-18-2005

deathless napisał(a):Jak ktoś jedzie na wakacje do Mrzeżyna (30 km od Kołobrzegu) do 15 sierpnia, to zgłaszać się do mnieTongue

EDIT: bądź w okolice Mrzeżyna;] Choćby KołobrzegTongue

Kołobrzeg troche daleko Tongue jak mi sie motor nie rozwali to moze bede Big Grin Laughing Laughing

- deathless - 06-18-2005

Axel napisał(a):
deathless napisał(a):Jak ktoś jedzie na wakacje do Mrzeżyna (30 km od Kołobrzegu) do 15 sierpnia, to zgłaszać się do mnieTongue

EDIT: bądź w okolice Mrzeżyna;] Choćby KołobrzegTongue

Kołobrzeg troche daleko Tongue jak mi sie motor nie rozwali to moze bede Big Grin Laughing Laughing

A gdzie mieszkasz bądź się na wakacje wybierasz?

- Axel - 06-18-2005

ja w Rumi a na wakacje ? to jeszcze nie wiem, spontan bedzie w organizacji Big Grin Laughing

- Nevermore - 06-18-2005

Wyjeżdżam na 2 miesiące do Stanów do rodziny(Seattle), moze na koncert Nevermore sie zalapie.Już mnie wory swędzą Smile

- kethy - 06-18-2005

Coś się wymyśli... Przez pierwszy miesiąc. A potem do babci... Big Grin Lubię tam jeździć (Ukraina)...

- Vlkodlak - 06-18-2005

pawn888: przynajmniej tuż za rogiem masz żubra Laughing

- Emma - 06-18-2005

ja itak przy konaich prawie cale wakacje ....ale jestem ciekawa bo jak do czarnego blota albo annopola to bym chciala relacje pozniej

- Tasiorro - 06-19-2005

ja zapewne wyląduje w Turcji (arion mnie namowila;p) no a potem na zlot;D no i pewnie kilka mniejszych wypadow gdzies sie zdarzy

- wilk_fenriz - 06-19-2005

sex, drugs&rock'n'roll

- Aeroth - 06-19-2005

najpierw jade do pracy na 3 dni, przy okazji zakupy. Potem jakies spontany czyli imprezy, chlanie, próby itd.
W sierpniu jade do Nottingham na około 2 tygodnie bo musze zrobić pare prób i zagrać kilka koncertów z moim składem.

- Ymir - 06-19-2005

a ja: pierwsze 3 tygodnie - polskie morze;
kolejne 2 tygodnie - obóz językowy w Niemczech;
reszta - prawdopodobnie windsurfing w Dalmacji;
no, i chciałbym jeszcze Lwów odwiedzić, ale pewnie czasu nie starczy

- Jaga - 06-20-2005

u mnie też improwizacja, jakies tam ciut pewniejsze wydarzenia to wyjazd w Tatry (oj, bedzie się działo Laughing ), woodstock, hunterfest, zlot forum.

trzeba by się gdzieś jeszcze na studia dostać, więc będzie pokorna wędrówka po uczelniach na klęczkach z dokumentami w zębach (o, niedoczekanie :? )
a w przerwach pewnie będę katować otoczenie, wyżywać się artystycznie (tiaa) i jakaś robótka w celu podreperowania funduszy:/

i jedna refleksja - jakie tu kosmopolityczne towarzystwo, tylu za granice wybywa Smile

- mind.in.a.box - 06-20-2005

5 lipca wylatuję na 2 tygodnie do Tunezji. W sierpniu pewnie ze znajomymi w góry, a później - improwizacja. Coś się wymyśli na poczekaniu Wink

- hEx - 06-21-2005

dom>>krakow city>>nad morze>>dom>>zakopane probably 8)

- Miriam - 06-21-2005

Festiwal w Tychach, dwa wypady do teatru, może dwa tygodnie na Mazurach lub nad morzem; poza tym zwiedzanie okolicznych ruin zamków i może pielgrzymka do Częstochowy.