-
Axel - 06-18-2005
deathless napisał(a):Jak ktoś jedzie na wakacje do Mrzeżyna (30 km od Kołobrzegu) do 15 sierpnia, to zgłaszać się do mnie
EDIT: bądź w okolice Mrzeżyna;] Choćby Kołobrzeg
Kołobrzeg troche daleko

jak mi sie motor nie rozwali to moze bede
-
deathless - 06-18-2005
Axel napisał(a):deathless napisał(a):Jak ktoś jedzie na wakacje do Mrzeżyna (30 km od Kołobrzegu) do 15 sierpnia, to zgłaszać się do mnie
EDIT: bądź w okolice Mrzeżyna;] Choćby Kołobrzeg
Kołobrzeg troche daleko
jak mi sie motor nie rozwali to moze bede

A gdzie mieszkasz bądź się na wakacje wybierasz?
-
Axel - 06-18-2005
ja w Rumi a na wakacje ? to jeszcze nie wiem, spontan bedzie w organizacji
-
Nevermore - 06-18-2005
Wyjeżdżam na 2 miesiące do Stanów do rodziny(Seattle), moze na koncert Nevermore sie zalapie.Już mnie wory swędzą
-
kethy - 06-18-2005
Coś się wymyśli... Przez pierwszy miesiąc. A potem do babci...

Lubię tam jeździć (Ukraina)...
-
Vlkodlak - 06-18-2005
pawn888: przynajmniej tuż za rogiem masz żubra
-
Emma - 06-18-2005
ja itak przy konaich prawie cale wakacje ....ale jestem ciekawa bo jak do czarnego blota albo annopola to bym chciala relacje pozniej
-
Tasiorro - 06-19-2005
ja zapewne wyląduje w Turcji (arion mnie namowila;p) no a potem na zlot;D no i pewnie kilka mniejszych wypadow gdzies sie zdarzy
-
wilk_fenriz - 06-19-2005
sex, drugs&rock'n'roll
-
Aeroth - 06-19-2005
najpierw jade do pracy na 3 dni, przy okazji zakupy. Potem jakies spontany czyli imprezy, chlanie, próby itd.
W sierpniu jade do Nottingham na około 2 tygodnie bo musze zrobić pare prób i zagrać kilka koncertów z moim składem.
-
Ymir - 06-19-2005
a ja: pierwsze 3 tygodnie - polskie morze;
kolejne 2 tygodnie - obóz językowy w Niemczech;
reszta - prawdopodobnie windsurfing w Dalmacji;
no, i chciałbym jeszcze Lwów odwiedzić, ale pewnie czasu nie starczy
-
Jaga - 06-20-2005
u mnie też improwizacja, jakies tam ciut pewniejsze wydarzenia to wyjazd w Tatry (oj, bedzie się działo

), woodstock, hunterfest, zlot forum.
trzeba by się gdzieś jeszcze na studia dostać, więc będzie pokorna wędrówka po uczelniach na klęczkach z dokumentami w zębach (o, niedoczekanie :? )
a w przerwach pewnie będę katować otoczenie, wyżywać się artystycznie (tiaa) i jakaś robótka w celu podreperowania funduszy:/
i jedna refleksja - jakie tu kosmopolityczne towarzystwo, tylu za granice wybywa
-
mind.in.a.box - 06-20-2005
5 lipca wylatuję na 2 tygodnie do Tunezji. W sierpniu pewnie ze znajomymi w góry, a później - improwizacja. Coś się wymyśli na poczekaniu
-
hEx - 06-21-2005
dom>>krakow city>>nad morze>>dom>>zakopane probably 8)
-
Miriam - 06-21-2005
Festiwal w Tychach, dwa wypady do teatru, może dwa tygodnie na Mazurach lub nad morzem; poza tym zwiedzanie okolicznych ruin zamków i może pielgrzymka do Częstochowy.